blend Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Bilgisaysrıma format atıyordum Windows dosyaları kuruldu ve yeniden başlattı. Bir daha kurmaması için flashı çektim ve MSI logosunda takılı kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
Bilgisaysrıma format atıyordum Windows dosyaları kuruldu ve yeniden başlattı. Bir daha kurmaması için flashı çektim ve MSI logosunda takılı kaldı.
Çözüm Whystreo 31 Mart 2025 blend dedi: Bilgisaysrıma format atıyordum Windows dosyaları kuruldu ve yeniden başlattı. Bir daha kurmaması için flashı çektim ve MSI logosunda takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç defa kurulum yapıyor reset atarak, biosa girebiliyorsan tekrar format atmayı dene flash belleği takarak.
blend dedi: Bilgisaysrıma format atıyordum Windows dosyaları kuruldu ve yeniden başlattı. Bir daha kurmaması için flashı çektim ve MSI logosunda takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç defa kurulum yapıyor reset atarak, biosa girebiliyorsan tekrar format atmayı dene flash belleği takarak.
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.156 Çözümler 5 31 Mart 2025 #2 blend dedi: Bilgisaysrıma format atıyordum Windows dosyaları kuruldu ve yeniden başlattı. Bir daha kurmaması için flashı çektim ve MSI logosunda takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç defa kurulum yapıyor reset atarak, biosa girebiliyorsan tekrar format atmayı dene flash belleği takarak. Artı 0 Eksi Çözüm
blend dedi: Bilgisaysrıma format atıyordum Windows dosyaları kuruldu ve yeniden başlattı. Bir daha kurmaması için flashı çektim ve MSI logosunda takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç defa kurulum yapıyor reset atarak, biosa girebiliyorsan tekrar format atmayı dene flash belleği takarak.
KS KS blend Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 Whystreo dedi: Hocam birkaç defa kurulum yapıyor reset atarak, BIOS'a girebiliyorsan tekrar format atmayı dene flash belleği takarak. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım tekrar kurulma yerine geldi bir daha kurulum yaptım hallettim. Galiba flashı geç çıkardım ondan oldu. Artı 0 Eksi
Whystreo dedi: Hocam birkaç defa kurulum yapıyor reset atarak, BIOS'a girebiliyorsan tekrar format atmayı dene flash belleği takarak. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım tekrar kurulma yerine geldi bir daha kurulum yaptım hallettim. Galiba flashı geç çıkardım ondan oldu.