YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 20 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar 6 aydır pcyi açmıyorum. Şifreyi unuttum. Flaşa iso dosyası atıp format atarsam düzelir mi?
Arkadaşlar 6 aydır pcyi açmıyorum. Şifreyi unuttum. Flaşa iso dosyası atıp format atarsam düzelir mi?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.029 Çözümler 47 Yer Mersin 20 Ağustos 2023 #2 Evet şifre kalmaz ama Microsoft hesabı bağlamak isterseniz yine şifre gerekecek.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 20 Ağustos 2023 #3 Emrecngz dedi: Evet şifre kalmaz ama Microsoft hesabı bağlamak isterseniz yine şifre gerekecek. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı bağlamak zorunlu mu?
Emrecngz dedi: Evet şifre kalmaz ama Microsoft hesabı bağlamak isterseniz yine şifre gerekecek. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı bağlamak zorunlu mu?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.029 Çözümler 47 Yer Mersin 20 Ağustos 2023 #4 YamukAdam dedi: Microsoft hesabı bağlamak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Değil, daha önce bağlamamış mıydın?
YamukAdam dedi: Microsoft hesabı bağlamak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Değil, daha önce bağlamamış mıydın?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 20 Ağustos 2023 #5 Emrecngz dedi: Değil, daha önce bağlamamış mıydın? Genişletmek için tıkla... Yok hocam normal kullanıyordum pcyi .
Emrecngz dedi: Değil, daha önce bağlamamış mıydın? Genişletmek için tıkla... Yok hocam normal kullanıyordum pcyi .
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.029 Çözümler 47 Yer Mersin 20 Ağustos 2023 #6 O zaman aynen devam edersin, formattan sonra şifre falan her şey gidiyor. Formata gerek kalmadan öğrenmenin de yolları vardır ama, şifremi unuttum yapmayı denediniz mi hiç?
O zaman aynen devam edersin, formattan sonra şifre falan her şey gidiyor. Formata gerek kalmadan öğrenmenin de yolları vardır ama, şifremi unuttum yapmayı denediniz mi hiç?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 20 Ağustos 2023 #7 Emrecngz dedi: O zaman aynen devam edersin, formattan sonra şifre falan her şey gidiyor. Formata gerek kalmadan öğrenmenin de yolları vardır ama, şifremi unuttum yapmayı denediniz mi hiç? Genişletmek için tıkla... Onu deneyince yine şifre istiyor . Eskiden oturum açmıştım hatırlamıyorum. Formatla gider ama değil mi?
Emrecngz dedi: O zaman aynen devam edersin, formattan sonra şifre falan her şey gidiyor. Formata gerek kalmadan öğrenmenin de yolları vardır ama, şifremi unuttum yapmayı denediniz mi hiç? Genişletmek için tıkla... Onu deneyince yine şifre istiyor . Eskiden oturum açmıştım hatırlamıyorum. Formatla gider ama değil mi?
Eig Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer Istanbul 21 Ağustos 2023 #8 Format atarsanız bütün verileriniz silinecektir.