Arkadaşlar dün mavi ekran hataları yüzünden format attım bilgisayara, fakat yine hatalar alıyorum. Sürücüler güncel. Gerçekten anlayamadım sorunu, bi' kaç haftaya kadar mavi ekran sorunum falan yoktu. 3 Senelik bilgisayarım.
++ Power sup'u anakarta bağladığımız kablo (20 pin'li olan değil, işlemcinin yanında 2x4 pin girişi olan yerde ki kablolar) baya erimiş,yeni gördüm. Anakartta ki girişte biraz siyahlanmış. Sorun burdan kaynaklanabilir mi?
Görsel olmadan veya açık bir güç sorunu olmadan birşey denilemez. Yanık izi veya hasar görmüş ise tabi problem oluşturabilir.
Sürücü bulucu kullanmışsın. RS3 kullanıyorsun. Bu yüzden RS2 atana kadar daha fazla yardım edilmeyecek.
Söylemek istediğim bu konuda pek bilgim olmadığı için yani, oradaki yanık sistemde mavi ekrana sorun açabilir mi bunu merak ettim. Supply kablosunda ki erime,mavi ekran kapanlara vs yol açabilir mi yani. Birde sadece bu supply kablosu satılıyor mu yoksa komple power sup mu değişmem gerek. Cooler Master'in Thunder 600w poweri kullanıyorum da bilginiz var mı? @Murat5038