Format atılan disteki verileri nasıl kurtarabilirim?

Fatih02

Hectopat
Daha fazla  
Sayın Recep Baltaş ben size;
Free Hide Folder 3.2 sürümünün başına kattım. Şifreyı unuttum butun bılgılerımde ıcınde nasıl kırabılırım? Bu sıfreyı cok onemlı benim ıcın banka hesap bılgılerıme kadar ıcınde. Lutfen yardımcı olun demiştim, sizde bana:

support@cleanersoft.com adresine mail atacaksın ve onlar da sana bir şifre kurtarma yazılımı gönderecekler. Uygulamayı yükleyip çalıştıracaksın. Sonra da uygulamadaki GET butonuna tıklayacaksın. Şifren için gerekli olan kodu sana gösterecek. Kodu tekrar aynı mail adresine yollayacaksın ve sana bir gün içinde şifreni geri yollayacaklar dediniz fakat şöyle bir şey var.

Format atarsam belki kurtarabilirim dedim format attım baktım ki dosyalar yok. Programı kurdum onun da içinde yok. Şimdi o dosyaları nasıl kurtarabilirim? Kısa sürede cevaplarsanız çok memnun kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…