Format Atıldıktan USB Portları ve İnternetin Çalışmaması

localchief

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar format attım klavye mouse ve USB portlar calışmıyor. İnternet de yok bunları düzeltmem için ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bir farklı bilgisayardan anakartınızın modelini aratıp destek bölümünden internet driverini indirip kurman gerekiyor daha sonra driver booster programını indirip driverlarını güncellemen gerekiyor.

Emin değilim ama format atarak düzeltilebilir.

Tekrar format atmanın çözüm olma ihtimali çok az. Vakit kaybetmeye değmez.

Bilgisayar format attım klavye mouse ve USB portlar calışmıyor. İnternet de yok bunları düzeltmem için ne yapmam lazım?

Kardeşim, aynı sorunu ben de birkaç ay önce yaşamıştım. Hiçbir usb girişi çalışmıyordu, internete bağlansam bile kullanamıyordum. Sorunu şöyle çözdüm:

Eski tip mouse'lar var ya adını hatırlamıyorum yeşil renkli yuvarlak bir girişi vardı; bu mouse'dan bulabilirsen ve anakartında bu mouse'un girişinden varsa %90 bilgisayarın bu mouse'u çalıştıracaktır. Ben kendi sorunumu böyle çözmüştüm.

Kardeşim, aynı sorunu ben de birkaç ay önce yaşamıştım. Hiçbir usb girişi çalışmıyordu, internete bağlansam bile kullanamıyordum. Sorunu şöyle çözdüm:

Eski tip mouse'lar var ya adını hatırlamıyorum yeşil renkli yuvarlak bir girişi vardı; bu mouse'dan bulabilirsen ve anakartında bu mouse'un girişinden varsa %90 bilgisayarın bu mouse'u çalıştıracaktır. Ben kendi sorunumu böyle çözmüştüm.
Mantıklı. Denenebilir ama eski tip portdan bulunduğunu sanmıyorum.

PS2 girişli mouseları diyorsunuz aslında işe yarayabilir

bu tip donanımlar kullanarak bilgisayarına bütün driverlarını eksisiz kur sorunun düzelmez ise farklı bir format cd si kullanarak format atmayı dene elindeki format diskinde de bi sıkıntı olabilir

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı