Öncelikle bir farklı bilgisayardan anakartınızın modelini aratıp destek bölümünden internet driverini indirip kurman gerekiyor daha sonra driver booster programını indirip driverlarını güncellemen gerekiyor.
Kardeşim, aynı sorunu ben de birkaç ay önce yaşamıştım. Hiçbir usb girişi çalışmıyordu, internete bağlansam bile kullanamıyordum. Sorunu şöyle çözdüm:
Eski tip mouse'lar var ya adını hatırlamıyorum yeşil renkli yuvarlak bir girişi vardı; bu mouse'dan bulabilirsen ve anakartında bu mouse'un girişinden varsa %90 bilgisayarın bu mouse'u çalıştıracaktır. Ben kendi sorunumu böyle çözmüştüm.
Tekrar format atmanın çözüm olma ihtimali çok az. Vakit kaybetmeye değmez.
Kardeşim, aynı sorunu ben de birkaç ay önce yaşamıştım. Hiçbir usb girişi çalışmıyordu, internete bağlansam bile kullanamıyordum. Sorunu şöyle çözdüm:
Eski tip mouse'lar var ya adını hatırlamıyorum yeşil renkli yuvarlak bir girişi vardı; bu mouse'dan bulabilirsen ve anakartında bu mouse'un girişinden varsa %90 bilgisayarın bu mouse'u çalıştıracaktır. Ben kendi sorunumu böyle çözmüştüm.
Hocam, MSI A320M PRO-VD/S anakartımda mevcut, MSI B350M BAZOOKA anakartında da mevcut. Yüksek ihtimal vardır. Yoksa arkadaşın ya başka bir kaynaktan format atması lazım ya da bir servise başvurması lazım.
Tekrar format atmanın çözüm olma ihtimali çok az. Vakit kaybetmeye değmez.
bu tip donanımlar kullanarak bilgisayarına bütün driverlarını eksisiz kur sorunun düzelmez ise farklı bir format cd si kullanarak format atmayı dene elindeki format diskinde de bi sıkıntı olabilir