Aynı şey için çok fazla konu açtığım için üzgünüm. Önceki konumda var ancak özetleyeyim. Benim Google internet sitelerim çok yavaş açılıyordu. Bunun için burada biraz uğraştık ancak çözemedik. Türk Telekom'un hız testi vs. 100 çıkıyordu. Bunu burada çözemedik. Yetkili bir birim geldi, kontrol etti. Speedteest by Ookla'da pingim 250 civarı çıkıyor, download hızım 15 civarında dolanıyordu. CMD'den "ping
www.google.com -t" yaptıklarında ise oradaki ping 1500 civarında çıkıyordu. Farklı bir PC ile yine Ethernet kablosu ile denedik. Bu bilgisayarda da aynı çıkıyordu. Ancak benim Ethernet kablomu söktüğümüzde diğer PC'deki internet düzeliyordu. Bende virüs olduğunu ve sürekli paket gönderdiğini söylediler. PC'ye format attım. Format attıktan sonra Google'a ping attığımda 35 civarı, Speedtest'te 95 civarı çıkıyordu. Steam'den 1-2 oyun ve LoL vs. yükledim. Dün akşam normalken bugün tekrar internetimde yavaşlama hissettim. Speedtest by Ookla da download 70 civarında çıkarken Google'a ping attığımda 150 civarlarında takılıyor. Diğer bilgisayar ile denedim. Benim bilgisayarım bağlı değilken dahi ping ve hız testi aynı. Kablonet'i aradığımda bir sorun olmadığını söylediler. Acaba modeme vs. bir virüs bulaşmış olabilir mi? Cahilliğimin kusuruna bakmayın.