C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #11 Dyrothbrk dedi: Tikla insin Allah kuran nimet çarpsın orijinal ISO hiçbir yerden almadım https://software.download.prss.micr...60f68e48a758b0f169d18cd636b559a6040957ab02313 Genişletmek için tıkla... Sağ ol attıgın ISO'yu önceden indirdigimi gördüm fakat Windows 7 flash bellege ISO yazma programı da hata veriyor %12 de.
Dyrothbrk dedi: Tikla insin Allah kuran nimet çarpsın orijinal ISO hiçbir yerden almadım https://software.download.prss.micr...60f68e48a758b0f169d18cd636b559a6040957ab02313 Genişletmek için tıkla... Sağ ol attıgın ISO'yu önceden indirdigimi gördüm fakat Windows 7 flash bellege ISO yazma programı da hata veriyor %12 de.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #12 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Sağ ol attıgın ISO'yu önceden indirdigimi gördüm fakat Windows 7 flash bellege ISO yazma programı da hata veriyor %12 de. Genişletmek için tıkla... Bakabilir miyim hataya.
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Sağ ol attıgın ISO'yu önceden indirdigimi gördüm fakat Windows 7 flash bellege ISO yazma programı da hata veriyor %12 de. Genişletmek için tıkla... Bakabilir miyim hataya.
C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #13 Dyrothbrk dedi: Bakabilir miyim hataya. Genişletmek için tıkla... We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again
Dyrothbrk dedi: Bakabilir miyim hataya. Genişletmek için tıkla... We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #14 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again. Genişletmek için tıkla... Dostum flashi biçimlendir yaparak biçimi FAT32 yap sonra uygulamayi seç ISO'yu şec sonra flasha tikla otomatik insin. Dyrothbrk dedi: Dostum flashi biçimlendir yaparak biçimi FAT32 yap sonra uygulamayi seç ISO'yu şec sonra flasha tikla otomatik insin. Genişletmek için tıkla... Bir de orada yazan da diyor ki isonuz veya usbniz hatali.
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again. Genişletmek için tıkla... Dostum flashi biçimlendir yaparak biçimi FAT32 yap sonra uygulamayi seç ISO'yu şec sonra flasha tikla otomatik insin. Dyrothbrk dedi: Dostum flashi biçimlendir yaparak biçimi FAT32 yap sonra uygulamayi seç ISO'yu şec sonra flasha tikla otomatik insin. Genişletmek için tıkla... Bir de orada yazan da diyor ki isonuz veya usbniz hatali.
C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #15 Dyrothbrk dedi: ISO'yu yanlış yazdirmissin bunun icin rehberim var buradan bakabilirsin Çözüm: Windows'un format ekraında boot etmemesi Genişletmek için tıkla... ISO oldu format ekranına geldim derken Windows gereken dosyaları yükleyemiyor dosya bozuk veya eksik olabilir hatası ile karşılaştım.
Dyrothbrk dedi: ISO'yu yanlış yazdirmissin bunun icin rehberim var buradan bakabilirsin Çözüm: Windows'un format ekraında boot etmemesi Genişletmek için tıkla... ISO oldu format ekranına geldim derken Windows gereken dosyaları yükleyemiyor dosya bozuk veya eksik olabilir hatası ile karşılaştım.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #16 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: ISO oldu format ekranına geldim derken Windows gereken dosyaları yükleyemiyor dosya bozuk veya eksik olabilir hatası ile karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Demiştim indirdigin ISO sorunlu diye verdigim ISO'yu indir.
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: ISO oldu format ekranına geldim derken Windows gereken dosyaları yükleyemiyor dosya bozuk veya eksik olabilir hatası ile karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Demiştim indirdigin ISO sorunlu diye verdigim ISO'yu indir.
C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 22 Nisan 2022 #17 Dyrothbrk dedi: Demiştim indirdigin ISO sorunlu diye verdigim ISO'yu indir. Genişletmek için tıkla... İndirdiğim ISO verdiğiniz ISO'nun aynısı.
Dyrothbrk dedi: Demiştim indirdigin ISO sorunlu diye verdigim ISO'yu indir. Genişletmek için tıkla... İndirdiğim ISO verdiğiniz ISO'nun aynısı.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 22 Nisan 2022 #18 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: İndirdiğim ISO verdiğiniz ISO'nun aynısı. Genişletmek için tıkla... Demek için bozuk indirdiniz Internet Download Manager ile indirme yaptınız mi? Dyrothbrk dedi: Demek için bozuk indirdiniz Internet Download Manager ile indirme yaptınız mi? Genişletmek için tıkla... Verdiğim ISO multi Edition yani 5.2gli ISO.
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: İndirdiğim ISO verdiğiniz ISO'nun aynısı. Genişletmek için tıkla... Demek için bozuk indirdiniz Internet Download Manager ile indirme yaptınız mi? Dyrothbrk dedi: Demek için bozuk indirdiniz Internet Download Manager ile indirme yaptınız mi? Genişletmek için tıkla... Verdiğim ISO multi Edition yani 5.2gli ISO.
C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 23 Nisan 2022 #19 Dyrothbrk dedi: Demek için bozuk indirdiniz Internet Download Manager ile indirme yaptınız mi? Verdiğim ISO multi Edition yani 5.2gli ISO. Genişletmek için tıkla... Dediklerinin aynısı yaptım fakat aynı hata ile karşılaştım.
Dyrothbrk dedi: Demek için bozuk indirdiniz Internet Download Manager ile indirme yaptınız mi? Verdiğim ISO multi Edition yani 5.2gli ISO. Genişletmek için tıkla... Dediklerinin aynısı yaptım fakat aynı hata ile karşılaştım.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #20 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Dediklerinin aynısı yaptım fakat aynı hata ile karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Flash bellekte sorun olabilir mi?
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Dediklerinin aynısı yaptım fakat aynı hata ile karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Flash bellekte sorun olabilir mi?