C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 23 Nisan 2022 #21 Dyrothbrk dedi: Flash bellekte sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3 tane flash bellek değiştim.
Dyrothbrk dedi: Flash bellekte sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3 tane flash bellek değiştim.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #22 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: 3 tane flash bellek değiştim. Genişletmek için tıkla... Hard diskte sorun olabilir mi reis aklima başka bir şey gelmiyor ben o ISO yazdırıci ile kaç kisiye format attirdim.
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: 3 tane flash bellek değiştim. Genişletmek için tıkla... Hard diskte sorun olabilir mi reis aklima başka bir şey gelmiyor ben o ISO yazdırıci ile kaç kisiye format attirdim.
C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 23 Nisan 2022 #23 Dyrothbrk dedi: Hard diskte sorun olabilir mi reis aklima başka bir şey gelmiyor ben o ISO yazdırıci ile kaç kisiye format attirdim. Genişletmek için tıkla... Olmuyor reis olmuyor ağlıcam 13 saattir uğraşıyorum aralıksız olmuyor.
Dyrothbrk dedi: Hard diskte sorun olabilir mi reis aklima başka bir şey gelmiyor ben o ISO yazdırıci ile kaç kisiye format attirdim. Genişletmek için tıkla... Olmuyor reis olmuyor ağlıcam 13 saattir uğraşıyorum aralıksız olmuyor.