K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Selamlar. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum ama denetim masasında falan bir sürü ayarlarım var. Windows'tan ayarladığım mouse ayarları falan var. Format atarsam o ayarlar gider mi? Bir keresinde bir arkadaşıma sorduğuda gitmez demişti.
Selamlar. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum ama denetim masasında falan bir sürü ayarlarım var. Windows'tan ayarladığım mouse ayarları falan var. Format atarsam o ayarlar gider mi? Bir keresinde bir arkadaşıma sorduğuda gitmez demişti.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 17 Temmuz 2024 #2 Gider.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.846 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Gider
3mr3 Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 150 Makaleler 1 17 Temmuz 2024 #4 Evet gider, adı üstünde format biçimlendirme demektir.
K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #5 Lava Catopuma dedi: Gider. Genişletmek için tıkla... Peki CS ayarlarım falan da gider mi? Onlar steaam e kaydolmuyor mu?
Lava Catopuma dedi: Gider. Genişletmek için tıkla... Peki CS ayarlarım falan da gider mi? Onlar steaam e kaydolmuyor mu?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.846 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #6 Kaskocu dedi: Peki CS ayarlarım falan da gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider hocam
K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #7 Lava Catopuma dedi: Gider hocam Genişletmek için tıkla... Hocam gitmemesinin bir yolu yok mu ya
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 17 Temmuz 2024 #8 Kaskocu dedi: Peki CS ayarlarım falan da gider mi? Onlar steaam e kaydolmuyor mu? Genişletmek için tıkla... CSGO ayarları da gider kendimden biliyorum. Varsa config dosyası onun yedeğini alın.
Kaskocu dedi: Peki CS ayarlarım falan da gider mi? Onlar steaam e kaydolmuyor mu? Genişletmek için tıkla... CSGO ayarları da gider kendimden biliyorum. Varsa config dosyası onun yedeğini alın.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.846 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #9 Kaskocu dedi: Hocam gitmemesinin bir yolu yok mu ya Genişletmek için tıkla... Var, Windowsu başka sürücüye kurmak. O zaman sıkıntı olmazdı
Kaskocu dedi: Hocam gitmemesinin bir yolu yok mu ya Genişletmek için tıkla... Var, Windowsu başka sürücüye kurmak. O zaman sıkıntı olmazdı
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Temmuz 2024 #10 Kaskocu dedi: Hocam gitmemesinin bir yolu yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızın fotoğrafını çekip tekrar ayarlarsınız en kötü. Neden gitmesini istemiyorsunuz ki?
Kaskocu dedi: Hocam gitmemesinin bir yolu yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızın fotoğrafını çekip tekrar ayarlarsınız en kötü. Neden gitmesini istemiyorsunuz ki?