Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 304 15 Şubat 2025 #1 Merhaba, format atmama rağmen KMSpico gitmedi. DüşünenVarlik dedi: Forumda rehber atılmış, isterseniz bunu deneyin. Eğer olmazsa bilgilendirirseniz sevinirim. Link Genişletmek için tıkla... Hocam onu denemiştim ama bir kaç ay sonra tekrardan geri gelmişti KMSPico. Dosya Ekleri 1739607442706.png 2,3 KB · Görüntüleme: 57 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Merhaba, format atmama rağmen KMSpico gitmedi. DüşünenVarlik dedi: Forumda rehber atılmış, isterseniz bunu deneyin. Eğer olmazsa bilgilendirirseniz sevinirim. Link Genişletmek için tıkla... Hocam onu denemiştim ama bir kaç ay sonra tekrardan geri gelmişti KMSPico.
DüşünenVarlik Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 14700hx 4070 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2025 #2 Forumda rehber atılmış, isterseniz bunu deneyin. Eğer olmazsa bilgilendirirseniz sevinirim. Link
carbonhai Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 279 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Formatı nasıl attınız hocam, Windows'un kendi araçlarını kullanarak mı yoksa USB yoluyla mı?
Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 304 15 Şubat 2025 #4 carbonhai dedi: Formatı nasıl attınız hocam, Windows'un kendi araçlarını kullanarak mı yoksa USB yoluyla mı? Genişletmek için tıkla... Acelem olduğu için ayarlarda ki Kurtarma kısmından atmıştım.
carbonhai dedi: Formatı nasıl attınız hocam, Windows'un kendi araçlarını kullanarak mı yoksa USB yoluyla mı? Genişletmek için tıkla... Acelem olduğu için ayarlarda ki Kurtarma kısmından atmıştım.
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 15 Şubat 2025 #5 Lbs99229 dedi: Acelem olduğu için ayarlarda ki Kurtarma kısmından atmıştım. Genişletmek için tıkla... USB Formatla tamamen sıfır format atın.
Lbs99229 dedi: Acelem olduğu için ayarlarda ki Kurtarma kısmından atmıştım. Genişletmek için tıkla... USB Formatla tamamen sıfır format atın.
carbonhai Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 279 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #6 Lbs99229 dedi: Acelem olduğu için ayarlarda ki Kurtarma kısmından atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyin silindiğinden emin olmak istiyorsanız USB yoluyla format atmanız lazım.
Lbs99229 dedi: Acelem olduğu için ayarlarda ki Kurtarma kısmından atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyin silindiğinden emin olmak istiyorsanız USB yoluyla format atmanız lazım.
Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 304 15 Şubat 2025 #7 carbonhai dedi: Hocam her şeyin silindiğinden emin olmak istiyorsanız USB yoluyla format atmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben de bir tane bellek var onun içinde bir kaç tane dosya var o bellek ile format atsam olur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı?
carbonhai dedi: Hocam her şeyin silindiğinden emin olmak istiyorsanız USB yoluyla format atmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben de bir tane bellek var onun içinde bir kaç tane dosya var o bellek ile format atsam olur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı?
lmrtl Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #8 Lbs99229 dedi: Peki hocam ben de bir tane bellek var onun içinde bir kaç tane dosya var o bellek ile format atsam olur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... O bellekteki dosyaları PC'nin D klasörüne atın zaten C'ye atacaksınız formatı. Sonra Windows 11'in güncel kurulum uygulamasını indirip flasha yazdırın. Temiz bir formatla sorun gider hocam.
Lbs99229 dedi: Peki hocam ben de bir tane bellek var onun içinde bir kaç tane dosya var o bellek ile format atsam olur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... O bellekteki dosyaları PC'nin D klasörüne atın zaten C'ye atacaksınız formatı. Sonra Windows 11'in güncel kurulum uygulamasını indirip flasha yazdırın. Temiz bir formatla sorun gider hocam.
DüşünenVarlik Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 14700hx 4070 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2025 #9 Lbs99229 dedi: Peki hocam ben de bir tane bellek var onun içinde bir kaç tane dosya var o bellek ile format atsam olur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanırsanız hiçbir sıkıntı olmaz.
Lbs99229 dedi: Peki hocam ben de bir tane bellek var onun içinde bir kaç tane dosya var o bellek ile format atsam olur mu? Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanırsanız hiçbir sıkıntı olmaz.