chertus Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #11 Jesus Wicked dedi: Kaspersky kur geç. Genişletmek için tıkla... forza16 dedi: Bilgisayarı formatladıktan sonra driverları kuruyor musun, ve herhangi bir programla virüs taraması yapınca trojanı görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruyorum hocam driverları, format sonrası en az 3 av ile tarıyorum ama bir şey bulamıyor, neden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum.
Jesus Wicked dedi: Kaspersky kur geç. Genişletmek için tıkla... forza16 dedi: Bilgisayarı formatladıktan sonra driverları kuruyor musun, ve herhangi bir programla virüs taraması yapınca trojanı görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruyorum hocam driverları, format sonrası en az 3 av ile tarıyorum ama bir şey bulamıyor, neden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum.
F forza16 Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #12 chertus dedi: Kuruyorum hocam driverları, format sonrası en az 3 av ile tarıyorum ama bir şey bulamıyor, neden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay önce ben de trojan yedim. Ben de en az 5-6 defa format attım. Fakat şuanda trojan olduğuna dair bir belirti yok.
chertus dedi: Kuruyorum hocam driverları, format sonrası en az 3 av ile tarıyorum ama bir şey bulamıyor, neden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay önce ben de trojan yedim. Ben de en az 5-6 defa format attım. Fakat şuanda trojan olduğuna dair bir belirti yok.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.762 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 chertus dedi: Kuruyorum hocam driverları, format sonrası en az 3 av ile tarıyorum ama bir şey bulamıyor, neden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yedeklediğin hard disk te virüs olmasın zira bazı virüsler EXE dosyalarına rahat sızabiliyorlar dahası antivirüslerde göremiyorlar.
chertus dedi: Kuruyorum hocam driverları, format sonrası en az 3 av ile tarıyorum ama bir şey bulamıyor, neden kaynaklı olduğunu anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yedeklediğin hard disk te virüs olmasın zira bazı virüsler EXE dosyalarına rahat sızabiliyorlar dahası antivirüslerde göremiyorlar.