Format atılmış bir PC'den veri kurtarma

antanes

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, kısa bir süre önce fidye yazılımı kurbanı olduğumdan bilgisayarımı formatlamak zorunda kaldım ama Word'de kullandığım otomatik tanımları yedeklemeyi unutmuşum..
App data içindeki acl uzantılı ve normal dotm dosyasını format atılmış bir PC'den geri alma imkamın var mı acaba?. EaseUS data recovery ile biraz önce denedim ama böyle dosyalar göremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Konuyu da nereye açacağımı araştırdım ama bulamadım o yüzden buraya açtım kusura bakmayın..

Kurtarmanız imkansız.

Veri kurtarma programları genelde uzantıya göre tarar. Eğer Acl uzantılı bir dosya kurtaracaksanız bu uzantıyı tanıyan bir programa ihtiyacınız var.

Şurada bunu yaptığını iddia eden bir program ismi paylaşılmış.

Kurtarmanız imkansız.
teşekkür ederim..

evet ikisinide buldu. lisans istiyor, ona da bir bakacağım. teşekkür ederim

Son düzenleme:
Cidden bilmiyordum yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim umarım kurtarırsınız.
estafurullah.. benim öyle aramak bile aklıma gelmedi teşekkür ederim. koca 1 tb harici gitti şu fidye belası yüzünden, bunları alabilme ihtimali bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…