Çözüldü Format atılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer4872

Decapat
Daha fazla  
F12'de böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20230130_150703.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
ISO ya yanlış yazılmış ya da başka bir mevzu var, GPT modda yazdırın ISOyu ve evet Rufus ayarlarında.
Alternatif olarak Mİcrosoftun medya oluşturucusu var onu kullanın.
Zaten GPT modda olmuyormu bu sorun ?

Bilgisayar modern bir bilgisayarsa MBR kullanması gerekmez. Orada yazan hatada boot edecek EFI dosyası yok diyor cihazda.
Ya ISO bozuk ya yanlış yazdı ya da flash bozuk.

Bende öyle düşünüyorum söyledim USB bellek değiştirin sonra GPT (UEFI) bir şekilde o USB'ye Rufus ile yazdırıp deneyin.

Unsupported modda demiş, bence arkadaş isoyu BIOS modunda yazdırdı ve anakarttan eski mod desteğini açmadı. Yanlış okumuşum hatayı ama yine olasılıklar aynı. tepede hayvan gibi UEFI yazarken MBR ile ömür çürütmeye değimez
Peki hocam bilgi için teşekkürler.

Dediğiniz Microsoft'un orijinal sitesindeki Tool'umu acaba ISO'ları indirdiğimiz?
Bunu diyor sanırsam.

ISO ya yanlış yazılmış ya da başka bir mevzu var, GPT modda yazdırın ISOyu ve evet Rufus ayarlarında.
Alternatif olarak Mİcrosoftun medya oluşturucusu var onu kullanın.
pc açılınca usbyi görüyor ama biosta görünmüyor

Windows 7 versiyonu bir de sitesinden indirilen Windows 10,11 tool'u var.

ISO'ya yanlış yazılmış ya da başka bir mevzu var, GPT modda yazdırın ISO'yu ve evet Rufus ayarlarında.
Alternatif olarak Microsoft'un medya oluşturucusu var onu kullanın.

PC açılınca USB'yi görüyor ama BIOS'ta görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…