P PAİLA Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarıma virüs girdi ve format atamiyorum. Yardım edin format USB'im var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.790 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 PAİLA dedi: Bilgisayarıma virüs girdi ve format atamiyorum. Yardım edin format USB'im var. Genişletmek için tıkla... Format atılmıyor derken ne demek istediniz? Hata mı alıyorsunuz? Format USB belleğinizle sistemi boot edemiyor musunuz? Ya da boot ettikten sonra diski biçimlendirirken hata mı veriyor? diski mi görmüyor? Sorununuzu vahiy yoluyla öğrenemeyiz.
PAİLA dedi: Bilgisayarıma virüs girdi ve format atamiyorum. Yardım edin format USB'im var. Genişletmek için tıkla... Format atılmıyor derken ne demek istediniz? Hata mı alıyorsunuz? Format USB belleğinizle sistemi boot edemiyor musunuz? Ya da boot ettikten sonra diski biçimlendirirken hata mı veriyor? diski mi görmüyor? Sorununuzu vahiy yoluyla öğrenemeyiz.
R Ravenous0 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Tam olarak sorun nedir, detaylı şekilde anlatırsanız yardımcı olalım.
P PAİLA Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #4 Disk bicimlenmiyor ve Disk yükleme menüsünde gözükmüyor @Ravenous0 @Rowaulf
R Ravenous0 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 PAİLA dedi: Disk bicimlenmiyor ve Disk yükleme menüsünde gözükmüyor @Ravenous0 @Rowaulf Genişletmek için tıkla... Bu yazdıklarınız birbirinden ayrı iki problem gibi duruyor. Diskinizi menüde hiç göremiyor musunuz yoksa biçimlendirme işlemini mi yapamıyorsunuz?
PAİLA dedi: Disk bicimlenmiyor ve Disk yükleme menüsünde gözükmüyor @Ravenous0 @Rowaulf Genişletmek için tıkla... Bu yazdıklarınız birbirinden ayrı iki problem gibi duruyor. Diskinizi menüde hiç göremiyor musunuz yoksa biçimlendirme işlemini mi yapamıyorsunuz?