Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 8 Temmuz 2023 #11 SyLaS61 dedi: Yeni PC alacağım için anakart değişecek hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlamlisan üzerinden öneririm. Retail aldıysanız keyiniz Microsoft hesabına bağlanmıştır. OEM ise anakart değişimi sonrası gider.
SyLaS61 dedi: Yeni PC alacağım için anakart değişecek hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağlamlisan üzerinden öneririm. Retail aldıysanız keyiniz Microsoft hesabına bağlanmıştır. OEM ise anakart değişimi sonrası gider.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.569 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #12 Ne kadar ödemiştiniz?
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.910 Çözümler 7 8 Temmuz 2023 #13 Ege Altunay dedi: Ne kadar ödemiştiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok hatırlamıyorum ama 50 liraya falan almıştım yine burda konu açmıştım öneri üzerine oradan almıştım.
Ege Altunay dedi: Ne kadar ödemiştiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam çok hatırlamıyorum ama 50 liraya falan almıştım yine burda konu açmıştım öneri üzerine oradan almıştım.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.569 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #14 SyLaS61 dedi: Hocam çok hatırlamıyorum ama 50 liraya falan almıştım yine burda konu açmıştım öneri üzerine oradan almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 TL falansa OEM lisanstır. Yani yeni bir lisansa ihtiyacınız olacak.
SyLaS61 dedi: Hocam çok hatırlamıyorum ama 50 liraya falan almıştım yine burda konu açmıştım öneri üzerine oradan almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 TL falansa OEM lisanstır. Yani yeni bir lisansa ihtiyacınız olacak.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.910 Çözümler 7 8 Temmuz 2023 #15 Ege Altunay dedi: Hocam 50 TL falansa OEM lisanstır. Yani yeni bir lisansa ihtiyacınız olacak. Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatlar nedir peki hocam ve bir de OEM ankartta mı kayıt oluyor tam açıklarsanız size zahmet.
Ege Altunay dedi: Hocam 50 TL falansa OEM lisanstır. Yani yeni bir lisansa ihtiyacınız olacak. Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatlar nedir peki hocam ve bir de OEM ankartta mı kayıt oluyor tam açıklarsanız size zahmet.
Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #16 SyLaS61 dedi: Şu anki fiyatlar nedir peki hocam ve bir de OEM ankartta mı kayıt oluyor tam açıklarsanız size zahmet. Genişletmek için tıkla... OEM lisansın farkı, tek cihazda kullanılmak üzere hazırlanmış olmasıdır. Yani lisans anakarta gömülür ve başka anakart kullanılan bir sistemde kullanılamaz. yani formattan sonra gitmemesi lazım
SyLaS61 dedi: Şu anki fiyatlar nedir peki hocam ve bir de OEM ankartta mı kayıt oluyor tam açıklarsanız size zahmet. Genişletmek için tıkla... OEM lisansın farkı, tek cihazda kullanılmak üzere hazırlanmış olmasıdır. Yani lisans anakarta gömülür ve başka anakart kullanılan bir sistemde kullanılamaz. yani formattan sonra gitmemesi lazım
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.569 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #17 SyLaS61 dedi: Şu anki fiyatlar nedir peki hocam ve bir de OEM ankartta mı kayıt oluyor tam açıklarsanız size zahmet. Genişletmek için tıkla... Evet hocam OEM anakarta gömülüyor. Fiyatlar da 50 falandır yine bilmiyorum ki.
SyLaS61 dedi: Şu anki fiyatlar nedir peki hocam ve bir de OEM ankartta mı kayıt oluyor tam açıklarsanız size zahmet. Genişletmek için tıkla... Evet hocam OEM anakarta gömülüyor. Fiyatlar da 50 falandır yine bilmiyorum ki.