K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Format atınca Steam farklı bilgisayar olarak algılayıp indirmemi engellemesinden şüpheleniyorum.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #2 Hayır sıkıntı olmaz.
sethr Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 544 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Haziran 2023 #3 Öyle bir şey olmaz. Hatta oyun Steam Cloud ile senkronize ise oyundaki saveiniz oyunu indirdiğinizde devam eder.
Öyle bir şey olmaz. Hatta oyun Steam Cloud ile senkronize ise oyundaki saveiniz oyunu indirdiğinizde devam eder.
Mk44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Kyraxxx dedi: Format atınca Steam farklı bilgisayar olarak algılayıp indirmemi engellemesinden şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir şeye rastlamadım.
Kyraxxx dedi: Format atınca Steam farklı bilgisayar olarak algılayıp indirmemi engellemesinden şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir şeye rastlamadım.
mustafavemust Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #5 Hayır, Steam'de istediğin oyunu istediğin kadar silip tekrar indirebilirsin.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #6 Oyunu tekrar indirmene gerek yok şöyle yaparsan. Steam'de oyun yedekle kısmından format atmayacağın diğer diskine yedekle. Formattan sonra da yedekten geri yükle yaparak oyunu hemen yükleyebilirsin.
Oyunu tekrar indirmene gerek yok şöyle yaparsan. Steam'de oyun yedekle kısmından format atmayacağın diğer diskine yedekle. Formattan sonra da yedekten geri yükle yaparak oyunu hemen yükleyebilirsin.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 17 Haziran 2023 #7 Kyraxxx dedi: Format atınca Steam farklı bilgisayar olarak algılayıp indirmemi engellemesinden şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii. İndirirsin.
Kyraxxx dedi: Format atınca Steam farklı bilgisayar olarak algılayıp indirmemi engellemesinden şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii. İndirirsin.
K Kyraxxx Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #8 Hocam bilgisayar kimliğine göremi indirebiliyorum? Çünkü ben PC de bazı parçaları değişeceğim. Sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam bilgisayar kimliğine göremi indirebiliyorum? Çünkü ben PC de bazı parçaları değişeceğim. Sıkıntı yaşar mıyım?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #9 Kullanıcı adı ve şifreni bildiğin sürece indirebilirsin.