T TEKNOLOJİ TUTKUNU08 Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 42 26 Mayıs 2020 #1 Format atmak istiyorum boş dosyaları silmek istiyorum. Peki bir yavaşlama söz konusu olur mu?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Mayıs 2020 #2 TEKNOLOJİ TUTKUNU08 dedi: Format atmak istiyorum boş dosyaları silmek istiyorum. Peki bir yavaşlama söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Aksine hızlanır.
TEKNOLOJİ TUTKUNU08 dedi: Format atmak istiyorum boş dosyaları silmek istiyorum. Peki bir yavaşlama söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Aksine hızlanır.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 26 Mayıs 2020 #3 TEKNOLOJİ TUTKUNU08 dedi: Format atmak istiyorum boş dosyaları silmek istiyorum. Peki bir yavaşlama söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Dostum bu şuna benziyor: Arabama bakım yaptırırsam eskir mi?
TEKNOLOJİ TUTKUNU08 dedi: Format atmak istiyorum boş dosyaları silmek istiyorum. Peki bir yavaşlama söz konusu olur mu? Genişletmek için tıkla... Dostum bu şuna benziyor: Arabama bakım yaptırırsam eskir mi?