Matrax Hectopat Katılım 5 Aralık 2012 Mesajlar 590 Yer Ankara/Fatih Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Nisan 2013 #1 Pc'ye yeni HDD alınca Win8 64bit kurdum. Bilgisayarın sesi yarı yarıya azaldı. Sonra anakartımın sitesinden ses driver'ını bulup yükledim ama yine sonuç aynı ve birde ön jakım çalışmıyor. Anakartımın modeli Asus M5a78lm-lx.
Pc'ye yeni HDD alınca Win8 64bit kurdum. Bilgisayarın sesi yarı yarıya azaldı. Sonra anakartımın sitesinden ses driver'ını bulup yükledim ama yine sonuç aynı ve birde ön jakım çalışmıyor. Anakartımın modeli Asus M5a78lm-lx.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2013 #2 Genelde format atınca ses yarıya iner. Sağ alt köşeden sonuna kadar arttırmalısın. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2013
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Nisan 2013 #3 Anakart sitesinden değil technopat'tan indirin : Realtek High Definition Audio Driver R2.70
Matrax Hectopat Katılım 5 Aralık 2012 Mesajlar 590 Yer Ankara/Fatih Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Nisan 2013 #4 mevsres dedi: Genelde format atınca ses yarıya iner. Sağ alt köşeden sonuna kadar arttırmalısın. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha harbi güzel espriydi Burak Alkan dedi: Anakart sitesinden değil technopat'tan indirin : Realtek High Definition Audio Driver R2.70 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Realtek ön jaklarımı HD'ye ayarlamış Ac97'ye ayarlayınca ön jaklar çalıştı. Ama sesi 100'e çekmeme rağmen hala az geliyor.
mevsres dedi: Genelde format atınca ses yarıya iner. Sağ alt köşeden sonuna kadar arttırmalısın. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha harbi güzel espriydi Burak Alkan dedi: Anakart sitesinden değil technopat'tan indirin : Realtek High Definition Audio Driver R2.70 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Realtek ön jaklarımı HD'ye ayarlamış Ac97'ye ayarlayınca ön jaklar çalıştı. Ama sesi 100'e çekmeme rağmen hala az geliyor.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2013 #5 Yok kanka kesinlikle şaka değildi. Format attıktan sonra Windowa ses ayarlarını yarıya ayarlar ve bazen oraya bakmak aklına gelmez. Benim başıma gelmiş hatta 1 ay sonra fark etmişliğim bile var. Sorun çözüldü ise ne ala.
Yok kanka kesinlikle şaka değildi. Format attıktan sonra Windowa ses ayarlarını yarıya ayarlar ve bazen oraya bakmak aklına gelmez. Benim başıma gelmiş hatta 1 ay sonra fark etmişliğim bile var. Sorun çözüldü ise ne ala.