Format atınca Steam oyunları silinir mi?

GiantKing21

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 9100F ,GTX 1060 6GB ,16gb DDR4 RAM
Arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum fakat Steam'den oyunlarım silinir mi? Oyunlarımı D'ye indirmiştim.

1669994032057.png

Şu ekran geldiğinde D diskini biçimlendirme silinmez.

Dostum D ve C diski dediğimiz şeyler hard diskin içinde ayrılan bölümler ve format atarken biz zaten hard diski formatlıyoruz. Hard Disk'i ya da SSD'yi hangisiyse onu çıkarırsa nasıl formatlasın.

Dostum arkadaşın sistem özelliklerine bakarsan 2 farklı depolama birimi kullanıyor istersen bir diski ikiye bölebilirsin öyle de C ve D diye ayrım oluyor fakar konuyu açan arkadaşta 2 adet disk var ve Windows ile oyunlar farklı diskte D diskini çıkartması format atmasına engel değil Windows C diskinde yüklüymüş.

Dostum D ve C diski dediğimiz şeyler hard diskin içinde ayrılan bölümler ve format atarken biz zaten hard diski formatlıyoruz. Hard Disk'i ya da SSD'yi hangisiyse onu çıkarırsa nasıl formatlasın.

Yani sen bir diski bölmediğin sürece zaten öyle bir ayrım yok isteyen böler Windows'u SSD'ye yüklediyse o C diski diğeri ise hard disk yani D diski yukarıdaki arkadaşta hard diski çıkar sadece SSD'yi formatla için rahat etsin demiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı