aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Virüslü bilgisayarıma USB'yi takıp Windows 10 yükleyip internetten öyle format attım, virüs sanırım RAT geçmiş midir? Yoksa hala Windows'umda mıdır?
Virüslü bilgisayarıma USB'yi takıp Windows 10 yükleyip internetten öyle format attım, virüs sanırım RAT geçmiş midir? Yoksa hala Windows'umda mıdır?
Çözüm RitmicOfficial 30 Temmuz 2025 USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin.
USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.331 Makaleler 6 Çözümler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Temmuz 2025 #2 USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin. Artı 0 Eksi Çözüm
USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin.
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #3 RitmicOfficial dedi: USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Ustam ama USB'yi o anki RAT'lı Windows'a takıp yükledim Windows 10'u USB'ye. aspandakii dedi: Ustam ama USB'yi o anki RAT'lı Windows'a takıp yükledim Windows 10'u USB'ye. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Ustam ama USB'yi o anki RAT'lı Windows'a takıp yükledim Windows 10'u USB'ye. aspandakii dedi: Ustam ama USB'yi o anki RAT'lı Windows'a takıp yükledim Windows 10'u USB'ye. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz değil mi?
Yağız Utku Picopat Katılım 20 Mayıs 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #4 Anakartına veya SSD gibi ekipmanlarına bulaştıysa formatla geçmez. Parçalarını değiştirmen gerekir Artı 0 Eksi
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #5 RitmicOfficial dedi: USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim şifreleri vesaire hatta birini sildim diğerini de sileceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim şifreleri vesaire hatta birini sildim diğerini de sileceğim.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2025 #6 aspandakii dedi: Virüslü bilgisayarıma USB'yi takıp Windows 10 yükleyip internetten öyle format attım, virüs sanırım RAT geçmiş midir? Yoksa hala Windows'umda mıdır? Genişletmek için tıkla... Silinmiştir hocam rahat olun. Artı 0 Eksi
aspandakii dedi: Virüslü bilgisayarıma USB'yi takıp Windows 10 yükleyip internetten öyle format attım, virüs sanırım RAT geçmiş midir? Yoksa hala Windows'umda mıdır? Genişletmek için tıkla... Silinmiştir hocam rahat olun.
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #7 Yağız Utku dedi: Anakartına veya SSD gibi ekipmanlarına bulaştıysa formatla geçmez. Parçalarını değiştirmen gerekir. Genişletmek için tıkla... RAT öyle anakarta vesaire geçebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Yağız Utku dedi: Anakartına veya SSD gibi ekipmanlarına bulaştıysa formatla geçmez. Parçalarını değiştirmen gerekir. Genişletmek için tıkla... RAT öyle anakarta vesaire geçebilir mi?
Yağız Utku Picopat Katılım 20 Mayıs 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #8 aspandakii dedi: RAT öyle anakarta vesaire geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... uyduruk kıytırık değil de kaliteliyse geçer diye biliyorum ben Artı 0 Eksi
aspandakii dedi: RAT öyle anakarta vesaire geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... uyduruk kıytırık değil de kaliteliyse geçer diye biliyorum ben
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #9 darkpassanger dedi: Silinmiştir hocam rahat olun. Genişletmek için tıkla... Umarım USB diskine geçip formatladığımada geçmemiştir hocam. Ondan korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
darkpassanger dedi: Silinmiştir hocam rahat olun. Genişletmek için tıkla... Umarım USB diskine geçip formatladığımada geçmemiştir hocam. Ondan korkuyorum.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.331 Makaleler 6 Çözümler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Temmuz 2025 #10 Yağız Utku dedi: Anakartına veya SSD gibi ekipmanlarına bulaştıysa formatla geçmez. Parçalarını değiştirmen gerekir Genişletmek için tıkla... Çok çok nadir olur hocam o sıradan bir kullanıcı karşılaşmaz. Artı 0 Eksi
Yağız Utku dedi: Anakartına veya SSD gibi ekipmanlarına bulaştıysa formatla geçmez. Parçalarını değiştirmen gerekir Genişletmek için tıkla... Çok çok nadir olur hocam o sıradan bir kullanıcı karşılaşmaz.