aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #1 Virüslü bilgisayarıma USB'yi takıp Windows 10 yükleyip internetten öyle format attım, virüs sanırım RAT geçmiş midir? Yoksa hala Windows'umda mıdır?
Virüslü bilgisayarıma USB'yi takıp Windows 10 yükleyip internetten öyle format attım, virüs sanırım RAT geçmiş midir? Yoksa hala Windows'umda mıdır?
Çözüm RitmicOfficial 30 Temmuz 2025 USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin.
USB ile temiz kurulum yaptıysan silinmiştir hocam. Fakat eski bilgisayarında girili olan web sitesi veya uygulamaların şifrelerini değiştirmelisin.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2025 #21 aspandakii dedi: Umarım USB diskine geçip formatladığımada geçmemiştir hocam. Ondan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iş insanı veya politikacı değilseniz olmaz. Artı 0 Eksi
aspandakii dedi: Umarım USB diskine geçip formatladığımada geçmemiştir hocam. Ondan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iş insanı veya politikacı değilseniz olmaz.
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #22 RitmicOfficial dedi: Sonuçlar temizse sıkıntı yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... temiz görünüyor hocam , teşekkürler darkpassanger dedi: Hocam iş insanı veya politikacı değilseniz olmaz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam Yağız Utku dedi: Olabilir hocam ben her ihtimale karşı dedim Genişletmek için tıkla... teşekkürler fikriniz için. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Sonuçlar temizse sıkıntı yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... temiz görünüyor hocam , teşekkürler darkpassanger dedi: Hocam iş insanı veya politikacı değilseniz olmaz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam Yağız Utku dedi: Olabilir hocam ben her ihtimale karşı dedim Genişletmek için tıkla... teşekkürler fikriniz için.