recosamet Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Format atınca Windows sürümü silinir mi? Benim bilgisayarım Windows 10 Home Single Language. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2020
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #2 Evet silinir
recosamet Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 MaeBae dedi: Evet silinir Genişletmek için tıkla... eeeee ozaman yeniden kurucam has neyse anladın
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 25 Ekim 2020 #4 recosamet dedi: Format atınca Windows sürümü silinir mi? Benim bilgisayarım Windows 10 Home Single Language. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazılmış olan Windows'un sürümü neyse format sonrasında Windows o sürümde olur.
recosamet dedi: Format atınca Windows sürümü silinir mi? Benim bilgisayarım Windows 10 Home Single Language. Genişletmek için tıkla... USB'ye yazılmış olan Windows'un sürümü neyse format sonrasında Windows o sürümde olur.
recosamet Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #5 nih dedi: USB'ye yazılmış olan Windows'un sürümü neyse format sonrasında Windows o sürümde olur. Genişletmek için tıkla... nih dedi: USB'ye yazılmış olan Windows'un sürümü neyse format sonrasında Windows o sürümde olur. Genişletmek için tıkla... sağol cevabın için
nih dedi: USB'ye yazılmış olan Windows'un sürümü neyse format sonrasında Windows o sürümde olur. Genişletmek için tıkla... nih dedi: USB'ye yazılmış olan Windows'un sürümü neyse format sonrasında Windows o sürümde olur. Genişletmek için tıkla... sağol cevabın için