CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 20 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar önerilere açığım. Windows 11 Home - Windows 11 Home Single Language - Windows 11 Pro - Windows 11 Enterprise gibi sürümleri mevcut.
Arkadaşlar önerilere açığım. Windows 11 Home - Windows 11 Home Single Language - Windows 11 Pro - Windows 11 Enterprise gibi sürümleri mevcut.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 20 Haziran 2024 #2 Windows 11 Home kullanın Microsoft hesabınız varsa eğer ve PC her açılışta şifre soracaktır eğer bunları istemiyorsanız Pro kurun.
Windows 11 Home kullanın Microsoft hesabınız varsa eğer ve PC her açılışta şifre soracaktır eğer bunları istemiyorsanız Pro kurun.
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 20 Haziran 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: Windows 11 Home kullanın Microsoft hesabınız varsa eğer ve PC her açılışta şifre soracaktır eğer bunları istemiyorsanız Pro kurun. Genişletmek için tıkla... MS hesabım var ama pro veya home arasında kararsız kaldım performans bakımından.
Pencere bakıcısı dedi: Windows 11 Home kullanın Microsoft hesabınız varsa eğer ve PC her açılışta şifre soracaktır eğer bunları istemiyorsanız Pro kurun. Genişletmek için tıkla... MS hesabım var ama pro veya home arasında kararsız kaldım performans bakımından.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 20 Haziran 2024 #4 CandyPeek dedi: Ms hesabım var ama Pro veya Home arasında kararsız kaldım performans bakımından. Genişletmek için tıkla... Çok farklı değil ikisi de aynı performansı veriyor.
CandyPeek dedi: Ms hesabım var ama Pro veya Home arasında kararsız kaldım performans bakımından. Genişletmek için tıkla... Çok farklı değil ikisi de aynı performansı veriyor.
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 20 Haziran 2024 #5 Pencere bakıcısı dedi: Çok farklı değil ikisi de aynı performansı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım pro kuracağım. Teşekkürler.
Pencere bakıcısı dedi: Çok farklı değil ikisi de aynı performansı veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım pro kuracağım. Teşekkürler.