X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #21 Bence zaten korkmalısın Windows üzerinden sıfırlıyorsun şu anda bir şey olmaz ama bittikten sonra gerçekten format atmalısın.
Bence zaten korkmalısın Windows üzerinden sıfırlıyorsun şu anda bir şey olmaz ama bittikten sonra gerçekten format atmalısın.
4 472724 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 62 7 Ağustos 2021 #22 Bir bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 7 Ağustos 2021 #23 472724 dedi: Bir bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi içeriyor. Sıfırlamak format atmak değildir.
472724 dedi: Bir bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi içeriyor. Sıfırlamak format atmak değildir.
4 472724 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 62 7 Ağustos 2021 #24 389072 dedi: Yanlış bilgi içeriyor. Sıfırlamak format atmak değildir. Genişletmek için tıkla... Ya sıkıntı çıkar mı sadece bunu söyleyin.
389072 dedi: Yanlış bilgi içeriyor. Sıfırlamak format atmak değildir. Genişletmek için tıkla... Ya sıkıntı çıkar mı sadece bunu söyleyin.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 7 Ağustos 2021 #25 472724 dedi: Ya sıkıntı çıkar mı sadece bunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ancak format atmıyorsun.
472724 dedi: Ya sıkıntı çıkar mı sadece bunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ancak format atmıyorsun.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 7 Ağustos 2021 #26 472724 dedi: Allah razı olsun peki virüs varsa gider mi ben PC yavaşladı diye attım. Bir de PC'yi açtığımda böyle yeni aldığım gibi olacak değil mi Microsoft Edge falan olacak sadece değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamada virüs gitmez temiz kurulum yap. Sıfırlama bittiği zaman ilk haline geri dönecek telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünü düşün aynı şey. 472724 dedi: Ya sıkıntı çıkar mı sadece bunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol sıkıntı çıkmaz dedik ya
472724 dedi: Allah razı olsun peki virüs varsa gider mi ben PC yavaşladı diye attım. Bir de PC'yi açtığımda böyle yeni aldığım gibi olacak değil mi Microsoft Edge falan olacak sadece değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamada virüs gitmez temiz kurulum yap. Sıfırlama bittiği zaman ilk haline geri dönecek telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünü düşün aynı şey. 472724 dedi: Ya sıkıntı çıkar mı sadece bunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol sıkıntı çıkmaz dedik ya