Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 19 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar formata geçtim az önce. Boot menüden USB'yi üste aldım ve öyle başlattım fakat görselde göründüğü gibi yükleme ekranı gelmiyor. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-19 at 17.09.51.jpeg 73,6 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar formata geçtim az önce. Boot menüden USB'yi üste aldım ve öyle başlattım fakat görselde göründüğü gibi yükleme ekranı gelmiyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 USB Boot sectorunda yazdırırken hata olmuş. ISO dosyasının bütünlüğünü kontrol edin veya USB'ye yeniden yazdırın.
USB Boot sectorunda yazdırırken hata olmuş. ISO dosyasının bütünlüğünü kontrol edin veya USB'ye yeniden yazdırın.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 19 Aralık 2020 #3 Zurnadürüm dedi: USB Boot yazdırmada hata olmuş. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz?
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 Dostum sen Boot atmak yerine yükseltme ISO'su yazdırmış olabilirsin aynısını yaşadım.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 Agah gibi dedi: Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ISO doğru indiğinden emin misin? Bir de ISO dosyasını USB'ye Rufus'la yeniden yazdırır mısın?
Agah gibi dedi: Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ISO doğru indiğinden emin misin? Bir de ISO dosyasını USB'ye Rufus'la yeniden yazdırır mısın?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 19 Aralık 2020 #6 VIII.Edward dedi: Dostum sen Boot atmak yerine yükseltme ISO'su yazdırmış olabilirsin aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... Microsoftun sitesinden indirdim bu ISO dosyasını
VIII.Edward dedi: Dostum sen Boot atmak yerine yükseltme ISO'su yazdırmış olabilirsin aynısını yaşadım. Genişletmek için tıkla... Microsoftun sitesinden indirdim bu ISO dosyasını
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #7 Agah gibi dedi: Microsoft'un sitesinden indirdim bu ISO dosyasını. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yazdırırken GPT yerine MBR deneyin olmazsa o yükseltme ISO'su olması gerek.
Agah gibi dedi: Microsoft'un sitesinden indirdim bu ISO dosyasını. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yazdırırken GPT yerine MBR deneyin olmazsa o yükseltme ISO'su olması gerek.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 19 Aralık 2020 #8 Bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa windowsun aracıyla USB'ye windows yazdırma. Rufus'la uefisiz windows yazdır, öyle dene.
Bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa windowsun aracıyla USB'ye windows yazdırma. Rufus'la uefisiz windows yazdır, öyle dene.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 19 Aralık 2020 #9 Zurnadürüm dedi: ISO doğru indiinden emin misin? Bir de ISO dosyasını USB'ye Rufus'la yeniden yazdırır mısın? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Buradan indirdim. Şimdi dediğinizi yapacağım. Lorem Ipsum dedi: Bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa windowsun aracıyla USB'ye windows yazdırma. Rufus'la uefisiz windows yazdır, öyle dene. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam Pek hakim değilim böyle konulara. Biraz anlaşılır şekilde anlatsanız. Yanlış anlamayın lütfen
Zurnadürüm dedi: ISO doğru indiinden emin misin? Bir de ISO dosyasını USB'ye Rufus'la yeniden yazdırır mısın? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Buradan indirdim. Şimdi dediğinizi yapacağım. Lorem Ipsum dedi: Bilgisayarın UEFI desteklemiyorsa windowsun aracıyla USB'ye windows yazdırma. Rufus'la uefisiz windows yazdır, öyle dene. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam Pek hakim değilim böyle konulara. Biraz anlaşılır şekilde anlatsanız. Yanlış anlamayın lütfen
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #10 Agah gibi dedi: Buradan indirdim. Şimdi dediğinizi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer IDM veya benzeri uygulama ile indirdiyseniz ISO bozulmuştur. Çünkü IDM dosyayı parça parça indiriyor.
Agah gibi dedi: Buradan indirdim. Şimdi dediğinizi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer IDM veya benzeri uygulama ile indirdiyseniz ISO bozulmuştur. Çünkü IDM dosyayı parça parça indiriyor.