Format atma takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir durumu ben de yaşamıştım bir dönem, bazen haftada bir bazen iki haftada bir format atıyordum. Bir keresinde iş için kullandığım programların lisansını kaybettim ve sorunu çözene kadar çok zor durumda kaldım. O zaman yaşadıklarım aklımı başıma getirdi. Artık mecbur kalmadıkça format atmıyorum. Bir sorunla karşılaştığımda farklı çözüm yollarını arıyorum. Beni caydıran diğer durum ise, kullandığım programları ve eklentilerini tekrar yüklemek, gerekli ayarları falan tekrar tekrar yapmaktan yorulmuş olmamdı. Formattan sonra saatlerce program ve eklenti kurmaktan bıkmıştım. Sen de kendine böyle bir durum yaratırsan işine yarayabilir belki. Senin de başına ciddi bir olay gelmeden bırakmanı umarım.

Çok ağır format takıntım var. Bu hafta içinde 20'ye yakın format attım. Bilgisayarımı kullanamıyorum bile. Nasıl yenebilirim bu takıntıyı?

Hacı atma yani nasıl yenecen senin elinde olan bir şey atma çok saçma.

Aynı sorun bendede vardı. En ufak bir donma olsa beynim beni formata götürüyordu. Örnek veriyorum YouTube'da video izlerken donsa format, program açılırken donsa format. Sadece bu değil. Program yükleyince silmek yerine format atıyordum. Her ufak bir şeyde format atıyordum. Ara sıra telefondan YouTube izlerken fark ediyordum. Ünlü yayıncıların falan masa üstleri hep dağınık. Hep düzen olsun isterim. Sonra fark ettim ki herkesin bilgisayarında sorun oluyor, donuyor, dağınık oluyor falan. Düşüne düşüne bu takıntıyı yenmeye başladım. Çünkü bu takıntının sadece zaman kaybı olduğunu fark ettim. Daha sonra güzel bir format attım. Sürücülerimi, programlarımı yükledim. Güzel bir şekilde kullanıyorum hala daha.

Umarım ben de yenebilirim bu takıntımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım ben de yenebilirim bu takıntımı.

Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama hayat bilgisayardan ibaret değil lütfen aklını başına al dışarı çık gez gençliğini yaşa başka uğraşlar bul kendine yoksa bu iş çok ciddi ben sana söyleyim yani akli melekelerini kaybetmiş gibi bir davranış kusura bakma durum bu gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…