Elinizdeki işletim sistemine ancak, güncellemeler entegre edilerek ISO imajını oluşturursanız eğer, istediğiniz şekilde sistem hazırlanabilir ve kurulabilir şekle getirilebilir. Diğer türlü, usbdisk üzerinden Update yükleme gibi bir yöntem şekli şu ana kadar hiç duymadım ya da rastlamadım. Eğer ki elinizde toplu güncelleme paketi hali hazırda varsa eğer, genellikle cab ve msu uzantılı olurlar. Toplu şekilde yüklemek mümkün bu istisnaayı saymazsak eğer. Toplu yükleme parametreleriyle hızlı şekilde yüklemek mümkün tabii ki varsa eğer toplu Update dosyaları.
Microsoft üzerinde güncelleme sorunlarına ilişkin yardım içeriklerini inceleyerek sonuç elde edebilirsiniz belki. Makaleleri incelemeniz daha yerinde olacaktır. İşin teknik boyutlarını burada anlatmaya kalkarsak durum farklı yere gider zaten, komplike yapılandırmalar içeren bir anlatım olacağından bir konu ve anlatımla ancak, mümkün olabilir bu. Technopat üzerinde anladığım kadarıyla bu gibi anlatımlara pek yer verilmemekte. Farklı mecralarda anlatımlarım ve içeriklerim var. Reklam olmasın diye buraya eklemem doğru olmaz şimdi. Sorununuzun çözülmesi dileklerimle. 

Microsoft kaynak linki (Windows 10 güncelleme sorununa çözüm makalesi)

Windows güncelleştirme sorunlarını nasıl gidereceğinizi öğrenin. Windows güncelleştirmelerini yüklerken sık sorulan soruların ve sorunların yanıtlarını bulun.

support.microsoft.com