K kreme55de Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #1 Mrb arkadaşlar, SSD aldım işletim sistemime format atmadan verileri SSD içine nasıl aktarırım ve bunun için gerekli olan ekipman ve programlar nelerdir ? Corsair 240Gb Ls Serisi Sata 3.0 Ssd (560Mb Okuma / 535Mb Yazma) - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2015
Mrb arkadaşlar, SSD aldım işletim sistemime format atmadan verileri SSD içine nasıl aktarırım ve bunun için gerekli olan ekipman ve programlar nelerdir ? Corsair 240Gb Ls Serisi Sata 3.0 Ssd (560Mb Okuma / 535Mb Yazma) - Vatan Bilgisayar
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2015 #2 Bu videoda adım adım bu konuyu işliyoruz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda adım adım bu konuyu işliyoruz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O oWzHuann Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #3 Recep abi peki acronis true image programı ile bunu yapabilmemiz mümkün mü ?
K kreme55de Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #4 Recep Baltaş dedi: Bu videoda adım adım bu konuyu işliyoruz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.. güzel hazırlamışsınız Allah razı olsun
Recep Baltaş dedi: Bu videoda adım adım bu konuyu işliyoruz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.. güzel hazırlamışsınız Allah razı olsun