ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #11 Hocam direkt temizden formatın atın, USB bellek kullanarak çok rahat yapabilirsiniz. Böyle dosya ayıklamayla olacak bir iş değil bu.
Hocam direkt temizden formatın atın, USB bellek kullanarak çok rahat yapabilirsiniz. Böyle dosya ayıklamayla olacak bir iş değil bu.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 25 Aralık 2023 #12 zwit3x dedi: Usta bir de bugün okulda kameranı kapat falan dediler kameranın izlenme ihtimali var mı? Reis şoyle bir şey buldu kaldırayim mi bunu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz silin gitsin.
zwit3x dedi: Usta bir de bugün okulda kameranı kapat falan dediler kameranın izlenme ihtimali var mı? Reis şoyle bir şey buldu kaldırayim mi bunu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz silin gitsin.
zwit3x Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #13 ellas dedi: Hocam direkt temizden formatın atın, USB bellek kullanarak çok rahat yapabilirsiniz. Böyle dosya ayıklamayla olacak bir iş değil bu. Genişletmek için tıkla... Reis lisansa para verdim bir de uğraşmak istemiyorum.
ellas dedi: Hocam direkt temizden formatın atın, USB bellek kullanarak çok rahat yapabilirsiniz. Böyle dosya ayıklamayla olacak bir iş değil bu. Genişletmek için tıkla... Reis lisansa para verdim bir de uğraşmak istemiyorum.
ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #14 zwit3x dedi: Reis lisansa para verdim bir de uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Lisansın kaybolacağını sanmıyorum.
zwit3x dedi: Reis lisansa para verdim bir de uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Lisansın kaybolacağını sanmıyorum.
zwit3x Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #15 260112 dedi: Sıkıntı olmaz silin gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam uzak bağlantı falan diyor ben yapmadım bunu. Bu kendinden gelen bir şey mi? Kaldırabilir miyim bunu. Şifrelerimi bana atan adam bir daha mesaj yazdı format attın mı diye soruyor ben ne yaşıyorum aga ya. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-12-26 163156.png 12,6 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 26 Aralık 2023
260112 dedi: Sıkıntı olmaz silin gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam uzak bağlantı falan diyor ben yapmadım bunu. Bu kendinden gelen bir şey mi? Kaldırabilir miyim bunu. Şifrelerimi bana atan adam bir daha mesaj yazdı format attın mı diye soruyor ben ne yaşıyorum aga ya.