Merhaba ben format atacağım ama içinde 700 GB oyun olan SSD mi biçimlendirmek istemiyorum. Windows'u M.2 SSD'ye kuruyorum. İçinde oyun olan SATA SSD'mi çıkarıp format bitince taksam sıkıntı çıkar mı?
Merhaba ben format atacağım ama içinde 700 GB oyun olan SSD mi biçimlendirmek istemiyorum. Windows'u M.2 SSD'ye kuruyorum. İçinde oyun olan SATA SSD'mi çıkarıp format bitince taksam sıkıntı çıkar mı?
Çıkarmaz hocam. Hatta SSD'yi çıkarmaya gerek yok Windows'tan disk yöneticisine girin ardından disklerin numaralarını bulun (disk 0, disk1) sonra format aşamasında sadece M.2 SSD'yi biçimlendirip kurabilirsiniz.
Çıkartabilirsiniz sorun olmaz, çıkartmasanız da olur Windows kurarken hangi diski biçimlendireceğini seçebiliyorsunuz. Oyunu indirdiğiniz platform farketmez Epic Games oyunlarını da kullanmanın yöntemi var.