Format atmadan önce verilerin depolanabileceği bir yer var mı?

Yusuf Losep

Hectopat
Daha fazla  
Az sonra bilgisayarıma format atacağım. Ve bilgisayarımda 150GB yakın video var, bunları nereye depolayabilirim?

Diskinizi 1 bölüm 150 GB olacak şekilde ikiye ayırıp sistem diskine format atabilirsiniz.

Temiz kurulum yapmak çok uzun gibi geliyor ayrıca USB belleğimde yok. Disk işi mantıklı ancak Windows'un ayarlarından orayı silme diye nasıl seçeceğim ayarlardan format atmayı düşünüyordum.

Temiz kurulum yapmak çok uzun gibi geliyor ayrıca USB belleğimde yok. Disk işi mantıklı ancak Windows'un ayarlarından orayı silme diye nasıl seçeceğim ayarlardan format atmayı düşünüyordum.

Ayarlardan format atmak, daha çok bozuyor hocam. Hem boşuna eklenmiş bir şey her şeyi sil desenizde silmiyor. USB ile yapmadığınız sürece bir şeye yaramaz.

Ayarlardan format atmak, daha çok bozuyor hocam. Hem boşuna eklenmiş bir şey her şeyi sil desenizde silmiyor. USB ile yapmadığınız sürece bir şeye yaramaz.
Anladım hocam kmspico ile Windows 11 kullanıyorum ne kadarlık bir usb lazım olur,kms gidermi format sonrası?

Anladım hocam KMSpico ile Windows 11 kullanıyorum ne kadarlık bir USB lazım olur, KMS gider mi format sonrası?

KMS gider ve bence gitsinde, 8 GB iş görür. Ortalama ISO dosyası 4.5 5GB arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…