ThrustRS Megapat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #1 Konuyu nereye açıcağımı bilemedim bilgisayarımı yarına satıyorum format atınca Windows 8 siliniceğini bildiğim için format atmadım. Format atmadan nasıl tüm bilgilerimi bilgisayardan silebilirim ? Not: Konuyu uygun yere taşırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2015
Konuyu nereye açıcağımı bilemedim bilgisayarımı yarına satıyorum format atınca Windows 8 siliniceğini bildiğim için format atmadım. Format atmadan nasıl tüm bilgilerimi bilgisayardan silebilirim ? Not: Konuyu uygun yere taşırsanız sevinirim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.956 Çözümler 86 13 Şubat 2015 #2 Formatlasan bile verilerin geri getirilebilir. Hele ki silerek yaparsan çok daha kolay. Bence DBAN ile HDD'i sıfırlayıp(herşey silinir ve verilerin geri getirilmesini zorlaştıracak işlem yapılır) sonra 8.1 kurup ver. Ancak uzun sürer.
Formatlasan bile verilerin geri getirilebilir. Hele ki silerek yaparsan çok daha kolay. Bence DBAN ile HDD'i sıfırlayıp(herşey silinir ve verilerin geri getirilmesini zorlaştıracak işlem yapılır) sonra 8.1 kurup ver. Ancak uzun sürer.
ThrustRS Megapat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #3 Nasıl sıfırlayabilirim ve 8.1 nasıl kurabilirim bilgim yokta.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.956 Çözümler 86 13 Şubat 2015 #4 Boş CD ve Cd writerın var mı? USB ve windows ISO dosyası var mı, ya da direkt windows CD'si?
ThrustRS Megapat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #5 CD yok dediklerinin arasında sadece USB var herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2015
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.956 Çözümler 86 13 Şubat 2015 #6 Killdisk ile dene, USB'ye yazdırılabiliyormuş. Windows kurulumunu google ya da youtube'da arat, birçok görsel bulursun.
Killdisk ile dene, USB'ye yazdırılabiliyormuş. Windows kurulumunu google ya da youtube'da arat, birçok görsel bulursun.