Format atmadan virüs nasıl temizlenir?

Hayrubaba

Yoctopat
Bilgisayara virüs bulaştı. Instagram hesaplarima Google hesaplarima falan girmiş. Format atmadan virüsu nasıl silerim? Ama gerekirse format atarım ama bilmiyorum format atmasını. Yardım edebilecek var mi?

Hocam bence kaspersky gibi bir antivirüs programı alın

Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. Sonrasında şüphelendiğiniz programlar varsa silin. Korsan ya da bilinmeyen kaynaktan indirilen oyunlar programlar.

Eğer bilgilerinin temizlenmesi sorun değilse format atman önerimdir YouTube'dan ilgili videolara bakabilirsin. Yoksa Defender ile tam tarama yapabilirsin virüs fazlaysa eğer para verip antivirüs satın al.

Format atsam gider mi?
USB ile temiz format atarsan %100 gider

Eğer bilgilerinin temizlenmesi sorun değilse format atman önerimdir YouTube'dan ilgili videolara bakabilirsin. Yoksa Defender ile tam tarama yapabilirsin virüs fazlaysa eğer para verip antivirüs satın al.

Sorun değil silinsinde nasıl format atılır bilmiyorum özelden anlatacak var mi?

Instagram versem anlatır misin USB ile nasıl yapildigini.

Sorun değil silinsinde nasıl format atılır bilmiyorum özelden anlatacak var mi?

Instagram versem anlatır misin USB ile nasıl yapildigini.
Anlatarak yapılacak bir şey değil, video izleyip adım adım öyle yapman gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine de Instagram'dan istek atsanız için rahat etse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…