nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar sorum yukarıda da nasıl geçebilirim? BIOS'la ilgili sorunlar yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Haziran 2021 #2 Ben direkt ISO'daki setup üzerinden kurdum bir sıkıntı yaşamadım Windows 10a geri döndüm.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #3 Emir Bozat dedi: Ben direkt ISO'daki setup üzerinden kurdum bir sıkıntı yaşamadım Windows 10'a geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Neden geri döndünüz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Emir Bozat dedi: Ben direkt ISO'daki setup üzerinden kurdum bir sıkıntı yaşamadım Windows 10'a geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Neden geri döndünüz?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Haziran 2021 #4 nameisanais dedi: Neden geri döndünüz? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge çöküyordu ha bire.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #5 Emir Bozat dedi: Microsoft Edge çöküyordu ha bire. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcılarda problem oldu mu?
Emir Bozat dedi: Microsoft Edge çöküyordu ha bire. Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcılarda problem oldu mu?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Haziran 2021 #6 nameisanais dedi: Başka tarayıcılarda problem oldu mu? Genişletmek için tıkla... Deneme şansım olmadı başka tarayıcı yoktu laptopta normaldede Edge kullanıyorum.
nameisanais dedi: Başka tarayıcılarda problem oldu mu? Genişletmek için tıkla... Deneme şansım olmadı başka tarayıcı yoktu laptopta normaldede Edge kullanıyorum.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #7 Emir Bozat dedi: Deneme şansım olmadı başka tarayıcı yoktu laptopta normaldede Edge kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Aynı ISO ile VirtualBox'da kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Emir Bozat dedi: Deneme şansım olmadı başka tarayıcı yoktu laptopta normaldede Edge kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Aynı ISO ile VirtualBox'da kullanabilir miyim?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Haziran 2021 #8 nameisanais dedi: Tamamdır teşekkürler aynı ISO ile VirtualBox'da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki ama VMware üzerinden yapın.
nameisanais dedi: Tamamdır teşekkürler aynı ISO ile VirtualBox'da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki ama VMware üzerinden yapın.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #9 Emir Bozat dedi: Tabii ki ama VMware üzerinden yapın. Genişletmek için tıkla... VMware ücretli diye biliyorum nasıl olucak?
Emir Bozat dedi: Tabii ki ama VMware üzerinden yapın. Genişletmek için tıkla... VMware ücretli diye biliyorum nasıl olucak?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Haziran 2021 #10 nameisanais dedi: VMware ücretli diye biliyorum nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Ben deneme sürümü var diye bılıyorum.
nameisanais dedi: VMware ücretli diye biliyorum nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Ben deneme sürümü var diye bılıyorum.