waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #11 ygtefrs dedi: Windows'u etkinleştirin sonra yükseltin. Genişletmek için tıkla... Windows Crackli olduğu için bu işlem sıkıntılı, temiz kurulum ile orijinal kurup etkinleştirmek daha mantıklı.
ygtefrs dedi: Windows'u etkinleştirin sonra yükseltin. Genişletmek için tıkla... Windows Crackli olduğu için bu işlem sıkıntılı, temiz kurulum ile orijinal kurup etkinleştirmek daha mantıklı.
MacWolf Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 190 Makaleler 2 6 Ekim 2021 #12 CasTaliX dedi: Windows 11'de Windows 10 Pro key girsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 dan yükseltme yaparken key girmedim bile.
CasTaliX dedi: Windows 11'de Windows 10 Pro key girsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 dan yükseltme yaparken key girmedim bile.
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 6 Ekim 2021 #13 waxon dedi: Windows Crackli olduğu için bu işlem sıkıntılı, temiz kurulum ile orijinal kurup etkinleştirmek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O zaman temiz kurulum en mantıklısı.
waxon dedi: Windows Crackli olduğu için bu işlem sıkıntılı, temiz kurulum ile orijinal kurup etkinleştirmek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... O zaman temiz kurulum en mantıklısı.
C CasTaliX Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #14 MacWolf dedi: Windows 10'dan yükseltme yaparken key girmedim bile. Genişletmek için tıkla... Size güveniyorum o yüzden direkt Windows 11'den deneyeceğim olmaz ise büyük sıkıntılar yaşayacak gibiyim.
MacWolf dedi: Windows 10'dan yükseltme yaparken key girmedim bile. Genişletmek için tıkla... Size güveniyorum o yüzden direkt Windows 11'den deneyeceğim olmaz ise büyük sıkıntılar yaşayacak gibiyim.
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 6 Ekim 2021 #15 CasTaliX dedi: Size güveniyorum o yüzden direkt Windows 11'den deneyeceğim olmaz ise büyük sıkıntılar yaşayacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Yapın gitsin hocam. Olmadı temiz bir başlangıç yaptırırız size.
CasTaliX dedi: Size güveniyorum o yüzden direkt Windows 11'den deneyeceğim olmaz ise büyük sıkıntılar yaşayacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Yapın gitsin hocam. Olmadı temiz bir başlangıç yaptırırız size.
MacWolf Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 190 Makaleler 2 6 Ekim 2021 #16 CasTaliX dedi: Size güveniyorum o yüzden direkt Windows 11'den deneyeceğim olmaz ise büyük sıkıntılar yaşayacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşacaksan 2 kere düşün.Mantıklı ol.
CasTaliX dedi: Size güveniyorum o yüzden direkt Windows 11'den deneyeceğim olmaz ise büyük sıkıntılar yaşayacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşacaksan 2 kere düşün.Mantıklı ol.