Format atmadan Windows 7 kurma

Gerek kalmadı hocam dosyaları yedekleyerek atabilirim ama D diskindeki dosyaların silinmemesi lazım onlar siliniyor mu acaba?

Neden imkansız?

Çoğu program desteği kesti Windows 7'den. Bu yılda Windows 10'nun desteği bitecek siz düşünün.

Gerek kalmadı hocam dosyaları yedekleyerek atabilirim ama D diskindeki dosyaların silinmemesi lazım onlar siliniyor mu acaba?

Neden imkansız?

gitmedi sandım kusura bakmayın

Çoğu program desteği kesti Windows 7'den. Bu yılda Windows 10'nun desteği bitecek siz düşünün.

Gitmedi sandım kusura bakmayın

Bir şey olmaz hocam zaten Windows XP'nin kullanımını bir türlü çözemedim, küçüklüğümün çoğu Windows XP ile geçti ama sadece oyun oynadığım için kullanmasını anlayamadım ama Windows 7'yi biraz daha iyi biliyorum

Nostaji olsun diye kullanıyorsanız sorun yok, ama o bilgisayar ana bilgisayarınız ise değiştirmeniz gerekiyor. Veya başka işletim sistemi kurmanız gerekiyor.

Nostaji olsun diye kullanıyorsanız sorun yok, ama o bilgisayar ana bilgisayarınız ise değiştirmeniz gerekiyor. Veya başka işletim sistemi kurmanız gerekiyor.
Değiştirmeye gerek var mı hocam acaba hangi parçası yetersiz?

Tüm parçaları çok eski. Verimli olmaz.

Haklı olabilirsiniz hocam evet baktım da 2 GB RAM'li bilgisayarda bile verimli olmayabilir diyen siteler var kaldı ki benim sistem 1.5GB RAM. İşlemcisi olarak tatmin ediyor gibi beni herhalde Windows XP de kalacağım zaten 2 ay sonra yeni sistem almayı düşünüyorum o zamana kadar idare ederim. Windows 7'yi de Steam için istiyordum ama Windows XP de çalıştırılabilen siteler gördüm

Steam isteme amacım ise CS 1.6'nin orijinali var bende onun için

Steam'de desteği kesti ve büyük ihtimalle o bilgisayarda hiçbir şey oynanmaz. Yeni bilgisayar almak daha mantıklı.

Steam'de desteği kesti ve büyük ihtimalle o bilgisayarda hiçbir şey oynanmaz. Yeni bilgisayar almak daha mantıklı.

CS 1.6'yi ismini vermeyeyim korsan bir siteden kurdum 250-300 FPS veriyor hocam nasıl oynanamaz anlamadım? Ama Minecraft 1
7.2 sürümünde sabit 20 FPS anlamadım gitti. Pek te önemli değil zaten hocam benim için 2 aycık atsın ileri yeterdir zaten

Tabii eski oyunlar oynanır ama yenileri oynanmaz onu demek istedim. Ve o bilgisayar Minecraft'ın minimum gereksinimlerini karşılamıyor.

Tabii eski oyunlar oynanır ama yenileri oynanmaz onu demek istedim. Ve o bilgisayar Minecraft'ın minimum gereksinimlerini karşılamıyor.
Biliyorum hocam zaten cs oynamak için kurdum bilgisayarı monitör ile kasa apayrı yerlerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…