M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar format atacaktım, USB'ye Rufus üzerinden Windows 11 yazdım, taktım ama BIOS menüsüne giremiyorum. Beni masaüstüne atıyor.
Arkadaşlar format atacaktım, USB'ye Rufus üzerinden Windows 11 yazdım, taktım ama BIOS menüsüne giremiyorum. Beni masaüstüne atıyor.
Audi Bağımlısı Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #2 Delete tuşunu denediniz mi?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.547 Makaleler 49 Çözümler 12 19 Eylül 2025 #3 Audi Bağımlısı dedi: Delete tuşunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ekleme: BIOS tuşu eğer Delete tuşu ise USB belleği en üste koymalı. @Muwusty
Audi Bağımlısı dedi: Delete tuşunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ekleme: BIOS tuşu eğer Delete tuşu ise USB belleği en üste koymalı. @Muwusty
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #4 Audi Bağımlısı dedi: Delete tuşunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... biosa girdim şimdide boot managera giremiyorum
Audi Bağımlısı dedi: Delete tuşunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... biosa girdim şimdide boot managera giremiyorum