Format atmak için BIOS'a girilmiyor

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
Format için USB belleği hazırladım, format atacağım ama bilgisayarı açarken BIOS'a girmem için hani yazar ya örnek: "ASUS F12 BIOS Del Boot" bende bunlar çıkmıyor işte.

PC açılırken ekran simsiyah, Windows açıldıktan sonra ekran geliyor bende. Nedeni nedir?

Bu video işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Format için USB belleği hazırladım, format atacağım ama bilgisayarı açarken BIOS'a girmem için hani yazar ya örnek: "ASUS F12 BIOS Del Boot" bende bunlar çıkmıyor işte.

PC açılırken ekran simsiyah, Windows açıldıktan sonra ekran geliyor bende. Nedeni nedir?

Bu video işe yaramıyor.
Güç kaynağını çekin, 15 saniye bekleyin tekrardan açın bilgisayar açılır açılmaz bios tuşuna arka arkaya basın.

F tuşlarını farklı kombinasyonlarla dene. (F1-F12)
Öyle değil hocam. BIOS tuşumu biliyorum DEL tuşu ama işe yaramıyor hiçbir şekilde tepki vermiyor bilgisayar.
Anakart modeliniz nedir?
B450M S2H
Yeniden başlatıp dener misiniz?

Bunu denememiş olamam sizce de değil mi?
Yeni monitör aldığımdan beri böyle. Eskiden böyle sorun yoktu.
Eğer çözüm bulamazsam eski monitörü takıp yapacağım artık.

Bunu yapmasının 2 sebebi vardır.
1. Açılışta USB'yi okumaya çalışır ve bekler.
2. Disk kaynaklı diski söktüğünüzde BIOS'a giriyorsa diski çıkarıp farklı bir cihazda format atmayı deneyin eğer format atamazsanız disk arızalıdır.

Teknokta bilişim.

Masaüstü ise fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Resetlenmiş olacak. Mecburen girmek zorunda kalacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı