Format Atmak İçin Kurtarma Bölümünün Kullanılması

Makaleler
1
Yer
Ásgard
Daha fazla  
Meslek
Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic
Öncelikle herkese iyi akşamlar!

"Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin" seçeneğinin formattan farkı var mıdır? Bu işlemden sonra sürücü yüklemek gerekli midir?

İyi forumlar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Denemiştim bir kere sanırım sürücü kurmak gerekmiyordu öyle hatırlıyorum. Ama uzun sürüyor.

Kurtarma bölümü ile yapılan sıfırlama işlemi uzun sürdüğü gibi çok sağlıklı bir işlem olmuyor maalesef. Sürücülerin tekrar kurulması gerekiyor.
Temiz kurulum yapın. Sürücüleri kendiniz kurun. Gayet sağlıklı ve sorunsuz bir sistem olacaktır. Sisteminizde SSD varsa temiz kurulum işlemi 10 dakika gibi kısa sürede bitiyor.

Ben şifreyi unuttuğum ve temiz kurulum yapma imkanım olmadığı için yapmıştım herşey sıfırlanmıştı. HDD ile üç buçuk saat sürmüştü. Ethernet driver gibi sürücüleri kurmaya gerek olmuyor.

Windows 8.1'de Wi-Fi sürücülerini el ile kurmanız gerekiyor. Kablolu bağlantıda ise herhangi bir sıkıntı yok. Windows 10'da temiz kurulum sonrası sürücü kurulumu gerekmeden Wi-Fi üzerinden internete bağlanabiliyorsunuz ama Windows 8.1'de olmuyor. En azından ben öyle biliyorum [emoji28]

Teşekkür ederim herkese. Temiz kurulum yapmak daha iyi anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…