K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 9 Aralık 2023 #11 Kaan Diktaş dedi: Tamamdır sağ olun. Hocam böyle bir sorun aldım bana adamakıllı bir kurulum videosu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sağ olun. Pencere bakıcısı dedi: GPT ile ISO'yu USB yazmanız lazım PC tekrar başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi aç kapa yaptım boot atmamı istedi attım ve şu an Windows kurulum ekranında kuruyor. Kaan Diktaş dedi: Sorunu çözdüm sağ olun. Hocam PC'yi aç kapa yaptım boot atmamı istedi attım ve şu an Windows kurulum ekranında kuruyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile GPT olarak yazdırsaymışım keşke. Gene de kuruluyor hocam şu an. Kaan Diktaş dedi: Sorunu çözdüm sağ olun. Hocam PC'yi aç kapa yaptım boot atmamı istedi attım ve şu an Windows kurulum ekranında kuruyor. Rufus ile GPT olarak yazdırsaymışım keşke. Gene de kuruluyor hocam şu an. Genişletmek için tıkla... Geldi Windows ekranı şu an. Sağ olun. Son düzenleme: 9 Aralık 2023
Kaan Diktaş dedi: Tamamdır sağ olun. Hocam böyle bir sorun aldım bana adamakıllı bir kurulum videosu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sağ olun. Pencere bakıcısı dedi: GPT ile ISO'yu USB yazmanız lazım PC tekrar başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi aç kapa yaptım boot atmamı istedi attım ve şu an Windows kurulum ekranında kuruyor. Kaan Diktaş dedi: Sorunu çözdüm sağ olun. Hocam PC'yi aç kapa yaptım boot atmamı istedi attım ve şu an Windows kurulum ekranında kuruyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile GPT olarak yazdırsaymışım keşke. Gene de kuruluyor hocam şu an. Kaan Diktaş dedi: Sorunu çözdüm sağ olun. Hocam PC'yi aç kapa yaptım boot atmamı istedi attım ve şu an Windows kurulum ekranında kuruyor. Rufus ile GPT olarak yazdırsaymışım keşke. Gene de kuruluyor hocam şu an. Genişletmek için tıkla... Geldi Windows ekranı şu an. Sağ olun.