Hocam ben böyle bir sonuç almak için nasıl bir test yapmam gerekiyor 3DMark'tan yanlış bir yere girdim yüksek ihtimal. Ve ben demo halini kullanıyorum.
Hocam ben böyle bir sonuç almak için nasıl bir test yapmam gerekiyor 3DMark'tan yanlış bir yere girdim yüksek ihtimal. Ve ben demo halini kullanıyorum.
Hocam çok büyük bir düşüş değil aslında o fps farkını farketmezsiniz bile, oyunlarda harbiden donduğunu hissediyor musunuz? Çünkü testler normal gibi bir tek işlemci 1k falan altında değer vermiş.
Hocam çok büyük bir düşüş değil aslında o FPS farkını fark etmezsiniz bile, oyunlarda harbiden donduğunu hissediyor musunuz? Çünkü testler normal gibi bir tek işlemci 1K falan altında değer vermiş.
Hocam donma, drop hiç yok FPS tatmin etmiyor sistemime göre nedense, işlemci neden düşük verdi onu hiç anlamadım. Acaba eskiden çok ısıdan dolayı zarar görmüş olabilir mi inşallah olmamıştır da. Bence temizinden bir format atmam mantıklı olabilir sıfırdan kurulum da yapmış olurum ekran kartına vs.
Öyle bir ihtimal yok hocam, bozulsa tam bozulur. İstiyorsanız format atın. Ekran kartını hz'iniz düşükte seçili olma ihtimali var mı peki? Driver yeniledikten sonra sıfırlanıyor çünkü.
Öyle bir ihtimal yok hocam, bozulsa tam bozulur. İstiyorsanız format atın. Ekran kartını Hz'iniz düşükte seçili olma ihtimali var mı peki? Driver yeniledikten sonra sıfırlanıyor çünkü.
200 hz altı aldığınız oyunlarda vsync açmayı deneyin, fps oyunları hariç. Bazen işe yarayabiliyor onun dışında fikrim yok maalesef. Plasebo etkisi bence.