zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Format atmak ve kullanmam için bana bir flash bellek lazım. Hangi marka almalıyım, bilen söyleyebilir mi?
Format atmak ve kullanmam için bana bir flash bellek lazım. Hangi marka almalıyım, bilen söyleyebilir mi?
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.989 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 zMiltrex dedi: Format atmak ve kullanmam için bana bir flash bellek lazım. Hangi marka almalıyım, bilen söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez 8 GB'i geçsin yeter. Ama illa hızlı format atılsın diyorsan hızlı aktarımlı bir bellek al.
zMiltrex dedi: Format atmak ve kullanmam için bana bir flash bellek lazım. Hangi marka almalıyım, bilen söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez 8 GB'i geçsin yeter. Ama illa hızlı format atılsın diyorsan hızlı aktarımlı bir bellek al.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 1 Eylül 2023 #3 8GB'tan büyük olması yeterli, markanın bir önemi yok.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 1 Eylül 2023 #4 zMiltrex dedi: Format atmak ve kullanmam için bana bir flash bellek lazım. Hangi marka almalıyım, bilen söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... 8 gb+ lazım. Marka fark etmez.
zMiltrex dedi: Format atmak ve kullanmam için bana bir flash bellek lazım. Hangi marka almalıyım, bilen söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... 8 gb+ lazım. Marka fark etmez.