Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 10 Ekim 2022 #1 Benim 2 oyunum kasıyor bilgisayarda kasmaya başladı virüs olduğunu düşünüyorum, format hepsini düzeltir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2022
Benim 2 oyunum kasıyor bilgisayarda kasmaya başladı virüs olduğunu düşünüyorum, format hepsini düzeltir mi?
H Hüseyin Sarı Kilopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #2 Düzeltir ama oyundaki kasmalar donanımsalda olabilir kasandaki soğutmayla alakalı olabilir birsürü nedeni var yani dene
Düzeltir ama oyundaki kasmalar donanımsalda olabilir kasandaki soğutmayla alakalı olabilir birsürü nedeni var yani dene
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 10 Ekim 2022 #3 Formattan önce güvenilir anti virüs programları ile tarat bilgisayarını formatı son çare olarak gör.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.906 Çözümler 43 10 Ekim 2022 #4 Glarious0 dedi: Benim 2 oyunum kasıyor bilgisayarda kasmaya başladı virüs olduğunu düşünüyorum, format hepsini düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Düzelebilir ama garanti veremeyiz sistemin oyunu kaldırmıyor da olabilir.
Glarious0 dedi: Benim 2 oyunum kasıyor bilgisayarda kasmaya başladı virüs olduğunu düşünüyorum, format hepsini düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Düzelebilir ama garanti veremeyiz sistemin oyunu kaldırmıyor da olabilir.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 10 Ekim 2022 #5 Jon Sino dedi: Formattan önce güvenilir anti virüs programları ile tarat bilgisayarını formatı son çare olarak gör. Genişletmek için tıkla... Tarattım hocam bir şey çıkmadı oyun yüzünden atıcağım format.
Jon Sino dedi: Formattan önce güvenilir anti virüs programları ile tarat bilgisayarını formatı son çare olarak gör. Genişletmek için tıkla... Tarattım hocam bir şey çıkmadı oyun yüzünden atıcağım format.
lifeinvader Femtopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 108 10 Ekim 2022 #6 Her hafta garanti olsun diye formatımı atarım. O kadar para saymışım PC’ye arada bir format hakkı.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 10 Ekim 2022 #7 lifeinvader dedi: Her hafta garanti olsun diye formatımı atarım. O kadar para saymışım PC'ye arada bir format hakkı. Genişletmek için tıkla... Sürekli format atmak iyi bir şey değil.
lifeinvader dedi: Her hafta garanti olsun diye formatımı atarım. O kadar para saymışım PC'ye arada bir format hakkı. Genişletmek için tıkla... Sürekli format atmak iyi bir şey değil.
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 10 Ekim 2022 #8 Oyun SSD'demi HDD'mi? 4 Yıllık 9 nesil masaüstü PC'me henüz format atmadım 2 yıllık Laptop'uma ise sadece bir defa format attım. WİN 11 kurmak için.
Oyun SSD'demi HDD'mi? 4 Yıllık 9 nesil masaüstü PC'me henüz format atmadım 2 yıllık Laptop'uma ise sadece bir defa format attım. WİN 11 kurmak için.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 10 Ekim 2022 #9 Glarious0 dedi: Benim 2 oyunum kasıyor bilgisayarda kasmaya başladı virüs olduğunu düşünüyorum, format hepsini düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yazılımsal iste düzeltir fakat bilgisayarda sıkıntı varsa işe yaramaz.
Glarious0 dedi: Benim 2 oyunum kasıyor bilgisayarda kasmaya başladı virüs olduğunu düşünüyorum, format hepsini düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yazılımsal iste düzeltir fakat bilgisayarda sıkıntı varsa işe yaramaz.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.906 Çözümler 43 10 Ekim 2022 #10 Jon Sino dedi: Sürekli format atmak iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Niçin?