N nakliyeci Kilopat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar nedense format attıktan sonra videolar (bilgisayardaki) kasmadan izlenilemez hale geldi. Açıyorum kasıyor. Yardım edin. Not: Driverlar günceldir
Arkadaşlar nedense format attıktan sonra videolar (bilgisayardaki) kasmadan izlenilemez hale geldi. Açıyorum kasıyor. Yardım edin. Not: Driverlar günceldir
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 28 Haziran 2022 #2 Ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Tahminimce formattan sonra bilgisayarınız donanım hızlandırması kullanmıyor nedense. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Tahminimce formattan sonra bilgisayarınız donanım hızlandırması kullanmıyor nedense.
KS KS N nakliyeci Kilopat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #3 VIN dedi: Ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Tahminimce formattan sonra bilgisayarınız donanım hızlandırması kullanmıyor nedense. Genişletmek için tıkla... Zaten bilgisayar 2011 yılından kalma eski model. Aslında Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim Windows 10'dayken bu sıkıntı yoktu. Artı 0 Eksi
VIN dedi: Ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Tahminimce formattan sonra bilgisayarınız donanım hızlandırması kullanmıyor nedense. Genişletmek için tıkla... Zaten bilgisayar 2011 yılından kalma eski model. Aslında Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim Windows 10'dayken bu sıkıntı yoktu.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 28 Haziran 2022 #4 nakliyeci dedi: Zaten bilgisayar 2011 yılından kalma eski model. Aslında Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim Windows 10'dayken bu sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Video oynatıcı olarak VLC kullanmıyorsanız kullanmayı deneyebilir misiniz? Eğer düzelmezse VLC ayarlarından (CTRL+P) donanım hızlandırmasının açık olduğunu kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
nakliyeci dedi: Zaten bilgisayar 2011 yılından kalma eski model. Aslında Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim Windows 10'dayken bu sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Video oynatıcı olarak VLC kullanmıyorsanız kullanmayı deneyebilir misiniz? Eğer düzelmezse VLC ayarlarından (CTRL+P) donanım hızlandırmasının açık olduğunu kontrol eder misiniz?
KS KS N nakliyeci Kilopat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #5 VIN dedi: Video oynatıcı olarak VLC kullanmıyorsanız kullanmayı deneyebilir misiniz? Eğer düzelmezse VLC ayarlarından (CTRL+P) donanım hızlandırmasının açık olduğunu kontrol eder misiniz? Eki Görüntüle 1434551 Genişletmek için tıkla... kullandım yine olmadı bu sefer tek fark Windows Media Player'da kasıyordu şimdi donuyor Artı 0 Eksi
VIN dedi: Video oynatıcı olarak VLC kullanmıyorsanız kullanmayı deneyebilir misiniz? Eğer düzelmezse VLC ayarlarından (CTRL+P) donanım hızlandırmasının açık olduğunu kontrol eder misiniz? Eki Görüntüle 1434551 Genişletmek için tıkla... kullandım yine olmadı bu sefer tek fark Windows Media Player'da kasıyordu şimdi donuyor