Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Bilgisayarıma forma attım, format atmadan önce Bluetooth kısmında kulaklığım gözüküyordu ve bağlanıp kullanabiliyordum. Ancak format attıktan sonra Bluetooth kısmında kulaklığım ve diğer Bluetooth cihazlar gözükmemeye başladı ne yapmalıyım?
Bilgisayarıma forma attım, format atmadan önce Bluetooth kısmında kulaklığım gözüküyordu ve bağlanıp kullanabiliyordum. Ancak format attıktan sonra Bluetooth kısmında kulaklığım ve diğer Bluetooth cihazlar gözükmemeye başladı ne yapmalıyım?
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #2 Aygıt ekle seçeneğine basınca mı gözükmüyor yoksa eşleştirilmiş cihazlar kısmında mı? Eşleştirilmiş cihazlarda gözükmüyorsa normal. Kulaklığı eşleşme moduna alıp aygıt ekle seçeneğinden eklemen lazım. Orada da gözükmüyorsa bilmiyorum Artı 0 Eksi
Aygıt ekle seçeneğine basınca mı gözükmüyor yoksa eşleştirilmiş cihazlar kısmında mı? Eşleştirilmiş cihazlarda gözükmüyorsa normal. Kulaklığı eşleşme moduna alıp aygıt ekle seçeneğinden eklemen lazım. Orada da gözükmüyorsa bilmiyorum
KS KS Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 Charaa dedi: Aygıt ekle seçeneğine basınca mı gözükmüyor yoksa eşleştirilmiş cihazlar kısmında mı? Eşleştirilmiş cihazlarda gözükmüyorsa normal. Kulaklığı eşleşme moduna alıp aygıt ekle seçeneğinden eklemen lazım. Orada da gözükmüyorsa bilmiyorum Genişletmek için tıkla... aygıt ekle kısmında gözükmüyor Artı 0 Eksi
Charaa dedi: Aygıt ekle seçeneğine basınca mı gözükmüyor yoksa eşleştirilmiş cihazlar kısmında mı? Eşleştirilmiş cihazlarda gözükmüyorsa normal. Kulaklığı eşleşme moduna alıp aygıt ekle seçeneğinden eklemen lazım. Orada da gözükmüyorsa bilmiyorum Genişletmek için tıkla... aygıt ekle kısmında gözükmüyor
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.245 Makaleler 3 Çözümler 83 11 Haziran 2024 #4 Zehn dedi: aygıt ekle kısmında gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklü değildir. Windows Update'ye gir güncelleştirmeleri kontrol et. Varsa yükle. Yeniden başlat. Artı 0 Eksi
Zehn dedi: aygıt ekle kısmında gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklü değildir. Windows Update'ye gir güncelleştirmeleri kontrol et. Varsa yükle. Yeniden başlat.
KS KS Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 360 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #5 Maxtoric dedi: Sürücüsü yüklü değildir. Windows Update'e gir güncelleştirmeleri kontrol et. Varsa yükle. Yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim Bluetooth sürücüsünü silip yükledim falan bir şeyler yaptım oldu. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Sürücüsü yüklü değildir. Windows Update'e gir güncelleştirmeleri kontrol et. Varsa yükle. Yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim Bluetooth sürücüsünü silip yükledim falan bir şeyler yaptım oldu.