P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 23 Ocak 2020 #1 Diski ikiye böldüm daha sonra formatı başlattım fakat format bitince d diski görünmemeye başladı. Nasıl geri getirebilirim onu? .
Diski ikiye böldüm daha sonra formatı başlattım fakat format bitince d diski görünmemeye başladı. Nasıl geri getirebilirim onu? .
KODESA Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 127 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2020 #2 Silinen üye dedi: Diski ikiye böldüm daha sonra formatı başlattım fakat format bitince d diski görünmemeye başladı. Nasıl geri getirebilirim onu? . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yapmayı dene.
Silinen üye dedi: Diski ikiye böldüm daha sonra formatı başlattım fakat format bitince d diski görünmemeye başladı. Nasıl geri getirebilirim onu? . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek yapmayı dene.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #3 Windows+R tuşu ile çalıştır adlı programı aç "diskmgmt.msc" ile Disk Yönetimini aç, Ayrılmamış yazılı bölümü Yeni Basit Birim yarat.
Windows+R tuşu ile çalıştır adlı programı aç "diskmgmt.msc" ile Disk Yönetimini aç, Ayrılmamış yazılı bölümü Yeni Basit Birim yarat.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 23 Ocak 2020 #4 Bilgisayar sağ tuş özellikler disk yönetimi ordan ayrılmamış siyah renkli gözükür ona sağ tıkla yeni basit birim diyip adımları takip et
Bilgisayar sağ tuş özellikler disk yönetimi ordan ayrılmamış siyah renkli gözükür ona sağ tıkla yeni basit birim diyip adımları takip et