Format attıktan sonra disk gözükmüyor

ArtemisQ

Decapat
Daha fazla  
HDD ve SATA SSD var PC de hangisi bilmiyorum ikisinden biri bilgisayara format attıktan sonra yok oldu. (ilk defa kendim format attım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl format attiysan, diski yoketmissin tebrikler.

Disk Manager'e gir bak, orada gozukuyorlarsa bicimlendir :D

Gozukmuyorsa hakikaten yoketmisindir.

Son düzenleme:
HDD ve SATA SSD var PC de hangisi bilmiyorum ikisinden biri bilgisayara format attıktan sonra yok oldu. (ilk defa kendim format attım)

Muhtemelen biçimlendirdin ve birim oluşturmadığın için gözükmüyor. Disk yönetimi üzerinden seç ve yeni birim oluştur düzelecektir.

Format atarken 1'i ne atman gerekirdi normalde ama ikisinde attıysan ve birine sistem kurduysan gayet temiz bir kurulum yapmışsın.

Muhtemelen format attın ve birim oluşturmadığın için gözükmüyor. Disk yönetimi üzerinden seç ve yeni birim oluştur düzelecektir.

Format atarken 1'i ne atman gerekirdi normalde ama ikisinde attıysan ve birine sistem kurduysan gayet temiz bir kurulum yapmışsın.
Nasıl format attiysan, diski yoketmissin tebrikler.

Disk Manager'e gir bak, orada gozukuyorlarsa bicimlendir :D

Gozukmuyorsa hakikaten yoketmisindir.
Neye basıp neye basmam lazımilk defa gördüm burayı

Dosya Ekleri

• 17501739994681043770167360208284.jpg
    17501739994681043770167360208284.jpg
    156,7 KB · Görüntüleme: 17
Oldu teşekkürler hepinize ilerde bunu yaşayanlar için özet geçeyim. Göreve çubuğundaki Windows simgesine sağ tıklayın, disk yönetimi, ''aktifleştiemek'' istediğiniz diskin sağ tarafında ''ayrılmamış yazısına sağ tıklayın, özelliklere tıklayın, gerisi full next next next

Technopat Haberler

Geri
Yukarı