Bilgisayarımda Windows 11'den Windows 10 LTSC 2021'ye geçtim ve sonra ekranın en üstünde yeşil kırmızı mavi renkli çizgiler çıktı fakat beyaz veya siyah ekran açınca çizgiler gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ekran kartında bir problem olma şansı olabilir veya virüslü bire yerden Windows indirdiysen oda olabilr tam bir bilgim yok.
Bende anlamadım hocam formattan önce öyle bir şey olduğunu hatıramıyorum bir de ekran beyaz veya siyahken çizgiler gözükmüyor.
Windows'un kendi resmi sitesinden kurun Windows'u. Driver'ları da kurduktan sonra geribildirim sağlayın hocam. Formatta herhangi bir parçanın bozulmuş olma ihtimali var mı bilmiyorum. Tahminimce 2 ihtimal var: Ya ekran kartı driver'ı sorunlu ya da kurduğunuz Windows sürümü.Bilgisayarımda Windows 11'den Windows 10 LTSC 2021'ye geçtim ve sonra ekranın en üstünde yeşil kırmızı mavi renkli çizgiler çıktı fakat beyaz veya siyah ekran açınca çizgiler gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Bende anlamadım hocam formattan önce öyle bir şey olduğunu hatıramıyorum bir de ekran beyaz veya siyahken çizgiler gözükmüyor
Öncelikle sistemin nedir? DDU ile ekran kartı driverını sil. En günceli kur.
Bilgisayarımda Windows 11'den Windows 10 LTSC 2021'ye geçtim ve sonra ekranın en üstünde yeşil kırmızı mavi renkli çizgiler çıktı fakat beyaz veya siyah ekran açınca çizgiler gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Resim atar mısınız rica etsem böyle yardımcı olamayız.
Hocam dosyalarım silinmeden format atabilir miyim çünkü Windows 11 kurmaya çalıştığımda her şeyi silinecek diyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.