Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 31 Aralık 2024 #1 Bilgisayarımda Windows 11'den Windows 10 LTSC 2021'ye geçtim ve sonra ekranın en üstünde yeşil kırmızı mavi renkli çizgiler çıktı fakat beyaz veya siyah ekran açınca çizgiler gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Bilgisayarımda Windows 11'den Windows 10 LTSC 2021'ye geçtim ve sonra ekranın en üstünde yeşil kırmızı mavi renkli çizgiler çıktı fakat beyaz veya siyah ekran açınca çizgiler gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
KS KS Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 31 Aralık 2024 #11 Hocam SSD dekiler silinirse sıkıntı yok da HDD'deki verilerin silinmemesi lazım. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 31 Aralık 2024 #12 Cemo0 dedi: GTX 1650. Ryzen 3 1200. ASUS A320M F Genişletmek için tıkla... Hocam karta driver kurmadan görüntüde herhangi bozukluk var mı? Artı 0 Eksi
Cemo0 dedi: GTX 1650. Ryzen 3 1200. ASUS A320M F Genişletmek için tıkla... Hocam karta driver kurmadan görüntüde herhangi bozukluk var mı?
KS KS Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 31 Aralık 2024 #13 Atamyolundayız dedi: Hocam karta driver kurmadan görüntüde herhangi bozukluk var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir bozukluk hocam tam anlamadım ama sadece çizgiler var o kadar. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Hocam karta driver kurmadan görüntüde herhangi bozukluk var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir bozukluk hocam tam anlamadım ama sadece çizgiler var o kadar.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 31 Aralık 2024 #14 Cemo0 dedi: Nasıl bir bozukluk hocam tam anlamadım ama sadece çizgiler var o kadar. Genişletmek için tıkla... Çizgiler var mı? Driver sil cizgi var mı yok mu bak Artı 0 Eksi
Cemo0 dedi: Nasıl bir bozukluk hocam tam anlamadım ama sadece çizgiler var o kadar. Genişletmek için tıkla... Çizgiler var mı? Driver sil cizgi var mı yok mu bak
KS KS Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 31 Aralık 2024 #15 Atamyolundayız dedi: Çizgiler var mı? Driver sil cizgi var mı yok mu bak Genişletmek için tıkla... Hocam DDU dediğiniz program ile mi silmem lazım bir de nasıl siliniyor bilmiyorum. @Atamyolundayız hocam DDU ile sildim yine aynı. Son düzenleme: 31 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Çizgiler var mı? Driver sil cizgi var mı yok mu bak Genişletmek için tıkla... Hocam DDU dediğiniz program ile mi silmem lazım bir de nasıl siliniyor bilmiyorum. @Atamyolundayız hocam DDU ile sildim yine aynı.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 31 Aralık 2024 #16 Cemo0 dedi: Hocam DDU dediğiniz program ile mi silmem lazım bir de nasıl siliniyor bilmiyorum. @Atamyolundayız hocam DDU ile sildim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam başka görüntü kablosu varsa onunla deneyin. Artı 0 Eksi
Cemo0 dedi: Hocam DDU dediğiniz program ile mi silmem lazım bir de nasıl siliniyor bilmiyorum. @Atamyolundayız hocam DDU ile sildim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam başka görüntü kablosu varsa onunla deneyin.
KS KS Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 31 Aralık 2024 #17 Atamyolundayız dedi: Hocam başka görüntü kablosu varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Hocam başka görüntü kablosu varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 31 Aralık 2024 #18 Cemo0 dedi: Maalesef yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam başka ekrana bağlayın deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 31 Aralık 2024 #19 Atamyolundayız dedi: Hocam başka görüntü kablosu varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo aldım geldim şimdi daha çok çizgi çıktı galiba. @Atamyolundayız hocam TV'ye bağladım çizgiler yok şu an ama hala anlamadım monitör nasıl kendi kendine bozuldu. Son düzenleme: 31 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Hocam başka görüntü kablosu varsa onunla deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo aldım geldim şimdi daha çok çizgi çıktı galiba. @Atamyolundayız hocam TV'ye bağladım çizgiler yok şu an ama hala anlamadım monitör nasıl kendi kendine bozuldu.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 31 Aralık 2024 #20 Cemo0 dedi: Hocam kablo aldım geldim şimdi daha çok çizgi çıktı galiba. @Atamyolundayız hocam TV'ye bağladım çizgiler yok şu an ama hala anlamadım monitör nasıl kendi kendine bozuldu. Genişletmek için tıkla... Nemli şeyler ile sildiysen normal hocam. Artı 0 Eksi
Cemo0 dedi: Hocam kablo aldım geldim şimdi daha çok çizgi çıktı galiba. @Atamyolundayız hocam TV'ye bağladım çizgiler yok şu an ama hala anlamadım monitör nasıl kendi kendine bozuldu. Genişletmek için tıkla... Nemli şeyler ile sildiysen normal hocam.